Hoşgeldiniz  

AK PARTİ VE FETÖCÜLER

SEMİH KÖKEN | 19 Ekim 2016 | Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Ne yazayım  , nasıl yazayım derken gerçeklerin ne kadar acı olduğu  aklıma geldi birden…

Kemerde AK Parti  yerel seçimi kaybettiği  günden itibaren istenmeyen evlat  muamelesi görmeye devam ediyordu. MHP den Devşirme olarak atanan ilçe Başkanının ardından toplanma  yoluna  giren ilçe yönetimi ne yaparsa yapsın tasvip edilmeyip her defasında önü arkası türlü entrikalarla çevrilmeye çalışıldı. Bunda da kısmen başarılı olundu ve olunmaya da  devam ediyor.

Aman Çilengirin yönetimi başarısız olsun diyen o kadar çok Ak Partili var ki şimdi yazmaya başlasam sokakta kimse kalmaz ..Onu şimdilik bir kenara bırakılım ve olup bitene bakalım..

Kemerin gediklisi olan Kahraman hoca Koordinatörlük görevinden alındıktan sonra kendisine bir yer bulunamayınca  yeni bir makam icat edildi. Batı Akdeniz Mezarlıklar koordinatörü yapılıverdi ve altına araç  tahsis edildi. Bunu hazmedemeyen hoca hemen ilçe Başkanı ve yönetime karşı bir  grup oluşturdu ve bu gurupla   karşı atağa geçti bunun ilk sinyallerini  İlçe Milli Eğitim  Müdürü ile yaşadı ve  ilçe teşkilatı ile  olay tatlıya bağlandı.Ama Başında Kahraman hocanın bulunduğu  Şer cephesi  boş durmuyor her fırsatta ilçenin başarısız olması için elinden geleni yapmaya devam ediyorduki  il başkanı  Sümer çıktı geldi.

Dağ gibi biriken sorunları Genel Cerrah ustalığında çözmeye başladı.

Bunda ilçe Kaymakamımızın hassasiyetlerini ve başarısını da unutmadan geçmek istemem Çünkü Kemere gelmiş geçmiş kaymakamlar içinde Kemere bir şeyler katmak istediğini hep birlikte görüyor ve  izliyoruz.

Neyse  konumuza dönelim…

Sorunları dinleyen ve anında çözüm üreten İl başkanı Sümer in  espirili  kişiliği ve sıcaklığı karşısında Kemerspor Başkanı Minta ve Yardımcısı Durmuş Can ın dili bile çözüldü. Kemersporumuza  destek sözü alındı.

Durum böyle iken hala daha içerden bu partiyi Kemerde hep ikinci yapmak için uğraşan kesime seslenmek istiyorum.

Halep ordaysa arşın burada  hala daha Kemerin önüne niye geçiyorsunuz..

Düşün artık şu kemerin yakasından dinazor oldunuz bir şey demedik..

100 Bin dolara satıldınız bir şey demedik…Meclis üyelerine ikramiye çıkartınız bir şey demedik…

Artık yeter gidin evinizde torun avutun yeter…

Kim olduklarını siz de bilirsiniz artık yeter Kemerin önüne geçmeyin kardeşim..

20 yıldır şu ilçe sahipsiz  bakın Hükümet konağımızın haline…

Bunun sorumlusu kim ben miyim  size oy veren vatandaş mı ?

Sizler siyaset yaparak ceplerinizi doldurdunuz ve  doldurmaya da devam ederken çıkıp şu çarşıya esnafa kaç kez sordunuz ne derdiniz var diye …

Soramazsınız çünkü onları potansiyel oy olarak görür  kullanırsınız .

Zamanı gelince de fırlatıp atarsınız…

Bu sene durum daha da kritik kış daha zor geçeçek  bakalım neler olacak.

İşçi  alnının terini alamıyorsa .  Turizmci  istediğini bulamıyorsa  . esnaf siftahsız kepenk kapatıyorsa  birilerinin çıkıp aynaya bakması lazım…

Bu Belediye Başkanı  , ilçe başkanı , olsun fark etmez..

Çünkü Kemer hem değer kaybediyor  hemde kan baybediyor.

Gelelim kaset çıkartan arkadaşlara….

Bu günlerde moda kaset olayları.. Çek yükle alsana basın açıklaması …

Hadi sıkıyorsa  soru cevap yapalım…

Olmaz  tabii o zaman sorarlar adama Yerel seçimlere üç kala sen ne yaptın neden hastaneden çıkmadın….

Çok temiz ve dürüstsün ki   Atatürk ilke ve inkılaplarına karşı yapılmış olan 15 temmuz  darbe girişimine katılan vatan hainlerini savunmak cesareti gösterebiliyorsun…

Ama sende haklısın yerel seçimlerde büyük yara aldın verilen vaadler boşa çıktı çekler yazıldı bunların geri kazanılması lazım evet haklısın bu konuda kıvırmanı eleştirmem etik değil zaten bende öylesine yazdım…

Ama şunu unutmayın ister sosyal demokrat olun ister tarikat üyesi  15  Temmuz daki birlik ve beraberliğe karşı yapılan her mudaafa mutlaka bu halk tarafından değerlendirilecek ve gereken elbet yapılacaktır.

Cumhurbaşkanımızın dediğine katılıyorum at izi it izine geçti ama bunun biran önce temizlenip Toplumsal vicdanın sesine kulak vermek  lazım diye düşünüyorum.

Çünkü hala daha fetö nün bayrağını utanmadan sallayan dallamaların dışarıda gezmesi inanın kanıma dokunuyor. Benim  gibi düşünen ve  hiç yok yere günahsız sadece  ibadet için ,  sadece görev için tutsak tutulan kişilerinde biran önce ayrıştırılmasını canı gönülden istiyorum.

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle