Hoşgeldiniz  

KETAV organizasyonlarına devam ediyor

SEMİH KÖKEN | 22 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

KETAV, 13.Kemer Uluslararası Sualtı Günleri, 2.Uluslararası Kemer Fotoğraf Yarışması ve Doğanın Müzikle dansı olan 8.Phaselis Festivali ile ses getirmeye devam ediyor.

( KEMER ) – KETAV ( Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı ) geleneksel hale gelmiş organizasyonlarını daha da güçlendirmek ve yepyeni organizasyonlarla Kemer’i tüm dünyada tanınır hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor.

2014 yılı Ocak ayında KETAV ( Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı ) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devralan Volkan Yorulmaz yaptığı açıklamada “ Vakfımızın geleneksel hale gelmiş organizasyonlarını daha da güçlendirmek ve yepyeni organizasyonlarla Kemer’i tüm dünyada tanınır hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Vakfımızın Organizasyonlarından söz edecek olursak ; 15 – 18 Mayıs 2014 tarihlerinde bu yıl 13.Kemer Uluslararası Sualtı Günleri organizasyonunu gerçekleştirdik. Dünyanın çeşitli Ülkelerinden Sualtında Fotoğraf ve Video çekmek ve yarışmaya katılmak için gelen Sualtı Severlere Kemer olarak ev sahipliği yaptık. Aynı zamanda UNESCO Sualtı Arkeolojisi Biriminin de toplantılar yaptığı organizasyonumuz, Sualtı camiasının önderlerine de ev sahipliği yaptı. Yurtdışından olduğu gibi Yurtiçinden de Sualtı severlerin katıldığı etkinlik Kemer ve Yöresinin Sualtı Zenginliğini tanıtmaktadır. Misafirlerimiz yaz aylarında Kemer’in eşsiz doğası, tarihi güzellikleri içerisinde bulunma şansı bulurlarsa lütfen fotoğraf çeksizler. Çünkü çekecekleri fotoğraflar belkide onlara Kemer’de tatil kazandıracak. Misafirlerimiz 2.Uluslararası Kemer Fotoğraf Yarışmasına katılabilir, unutulmaz anlarına güzel bir anıyı ekleyebilirler. Misafrlerimizin Ekim 2014 sonuna kadar fotoğraflarını bize ulaştırmaları yeterli. Ayrıca, Eylül ayının güzelliği Phaselis Antik Kenti, binlerce yılık tarihi zenginlik, Doğanın Müzikle dansı ve 8.Phaselis Festivali 8 – 14 Eylül 2014 tarihlerinde misafirlerimizi Antik Kentin Büyülü atmosferine davet ediyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle