Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesinden Mahallerde Bayramlaşma

SEMİH KÖKEN | 31 Temmuz 2014 | Yaşam A- A+

Kemer Bayramlaşma (10) Kemer Bayramlaşma (2) Kemer Bayramlaşma (3) Kemer Bayramlaşma (6)

Kemer ve Mahallelerinde Ramazan Bayramı büyük ilgi görürken 3 günlük tatilin başlangıcında Kemer’e akın eden yerli turistler otel ve pansiyonlarda yer bulmakta zorlanırken Kemer Caddelerinde trafikte adeta kilitlendi. Kemer’in 5 mahallesinde bayramlaşma yapan Kemer belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz ve Başkan Yardımcıları, Ahmet Can, Kemal Yüksel  ve Semih Top, Meclis Üyeleri Kemer ve mahallerinde esnafları tek tek gezerek yerli ve yabancı turistlerden ilgi görüyorlar.

Başkan Vekili Recep Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel Tekirova ve Çamyuva mahallesinde, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Kemer Merkez,  Kemer Salı Pazarı ve Kiriş mahallesinde, Başkan Yardımcısı Semih Top, Meclis Üyeleri Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven Beldibi ve Göynük mahallesinde, Meclis Üyesi Özcan Çeliktaş ise Kuzdere Mahallesinde esnafla vatandaşlarla bayramlaşma kutlamalarını yapıyorlar.

Başkan Vekili Recep Yılmaz, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top ve Meclis Üyeleri Bayramın ikinci günü Kemer’in Mahalle, Cadde ve sokaklarına çıkarak çarşı esnafının hem bayramını kutladılar hem de hayırlı işler dilediler.

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz; Ramazan Bayramı nedeniyle Başkan Yardımcıları Meclis üyeleri ve ekibiyle birlikte, Kemer Merkez, Beldibi, Tekirova, Göynük, Kiriş, Kuzdere ve Çamyuva mahallerinde cadde ve ara sokaklardaki esnaflarla tek tek bayramlaştılar.  Ekip, esnafların yanı sıra tatil için Kemer’e ve Mahallelerine gelen yerli turistlerin ve vatandaşların bayramını kutladılar. Bayram boyunca esnaf ziyaretlerini sürdürecek olan Başkan Vekili Recep Yılmaz, 5 aylık görev süremiz boyunca büyüyen bir aile olarak hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirmeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Gül ve ekibi olarak iyi günde kötü günde her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduk. Bu anlayışımız görevde kaldığımız süre içerisinde hiç değişmeyecek. Tüm Kemer’li hemşerilerimizin ve esnafımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Ded

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle