Hoşgeldiniz  

Yıldızlar Masa Tenisi Grup Maçları Sona erdi!‏

SEMİH KÖKEN | 01 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Spor A- A+

Yıldızlar Masa Tenisi Grup Maçları Sona erdi!

28 Mart 2015 tarihinde 6 grup merkezinde başlayan Okullar Arası Yıldızlar Grup Müsabakaları Kemer’de bu gün yapılan final maçları ile sona erdi. 
Bu gün Kemer Kapalı Spor salonunda yapılan final maçlarında, Yıldız Kızlarda Ankara Özel Türkyurdu Koleji birinci, Muğla 75 Yıl Ortaokulu ikinci ve Özel Burç Çukurova Ortaokulu ise üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde ise Ankara Atıf Bey Ortaokulu birinci, İzmir Özel Yamanlar Ortaokulu ikinci ve Muğla Türdü Yüzüncü Yıl Ortaokulu ise üçüncü oldu. 
Müsabakalarda gruplarında ilk üçe giren takımlar Türkiye Birinciliğinde oynama hakkı elde ettiler.

Okul Sporları Yıldızlar Kız-Erkek Masa Tenisi Türkiye Birinciliği Müsabakaları 32 takım (16 kız-16 erkek) 32 il, 150’ye yakın sporcu öğrencinin katılımıyla bugün sona erdi.
Dereceye giren sporculara ödüllerini; Antalya Vali Yardımcısı Kemer Kaymakamı Halil serdar Cevheroğlu, İlçe Milli Eğitim müdürü Osman Damarcan, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Vekili ve Kemer METEM Lisesi Müdürü Sadullah Eken tarafından takdim edildi.
Dereceye giren takımlar 8 Nisan’da Malatya’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılarak illerini temsil edecekler.DSC_7337 DSC_7340

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle