Hoşgeldiniz  

Kemer Çocuklar Masa Tenisi Şampiyonasında Buluştu

Semih Köken | 25 Eylül 2015 | Spor A- A+

KEMER’de Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÇHGM) 7’nci Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası grup eleme müsabakaları yapıldı.

Çocuklar masa tenisi şampiyonasında buluştu

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) – KEMER‘de Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÇHGM) 7’nci Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası grup eleme müsabakaları yapıldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün (ÇHGM) ortaklaşa düzenlediği şampiyonanın grup eleme müsabakaları Kemer Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Müsabakalara, 5 ilden 20’si erkek, 16’sı kadın olmak üzere toplam 36 sporcu katıldı. Eleme maçlarına katılan 9 takımın sporcuları 6-9 Ekim tarihlerinde Trabzon‘da yapılacak şampiyonaya katılabilmek için mücadele etti. Çocuk evleri ile yurtta barınan çocukların oluşturduğu takımların mücadele ettiği şampiyonada çekişmeli müsabakalar oynandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Antalya İl Müdür Yardımcısı Nevzat Özer, bakanlık tarafından sosyal ve sportif faaliyetlerin her alanında çocuk ve gençlerin yer alması için çalışmalar yaptıklarını anlattı. Şampiyonaya Burdur, Denizli, Muğla ve Konya‘dan çocukların ve gençlerin katıldığına değinen Özer, kategorilerinde birinci sporcularınTrabzon‘da yapılacak final maçlarına katılacağını vurguladı. Özer, bakanlık bünyesindeki kurum ve kuruluşlarda kalan çocuklara ve gençlere sporu sevdirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle