Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den ücretsiz tenis kursu

Semih Köken | 01 Ekim 2015 | Spor A- A+

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı tenis kurslarında, kursiyerlere profesyonel eğitmenlerin gözetiminde kurs veriliyor.

Basketbol, futbol, güreş branşlarında geleceğin sporcularını yetiştiren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı şimdi de bu branşların arasına tenis kursunu ekledi. Büyükşehir Belediyesi, tenis kursu ile Lara Düden Park tenis kortlarında verilen eğitimlerden 15 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar ücretsiz yararlanıyor. Profesyonel eğitmen eşliğinde gerçekleşen kurslara katılan öğrenciler, ulusal ve uluslararası müsabakalara katılabilecek düzeyde eğitim alıyor.

8a5e3e5b01b2a664bb4f5f0f040052b9

EĞİTİM SONRASI TURNUVAYA KATILIYORLAR

Eğitmenlerin kursiyerlerle birebir ilgilendiği tenis kurslarında, temel bilgilerin yanı sıra, kondisyonun müsabaka boyunca nasıl eşit kullanılacağı eğitmenler tarafından kursiyerlere anlatılıyor. İki ay boyunca devam eden programın sonunda kursiyerler müsabaka oynayabilecek ve turnuvalara katılabilecek düzeye geliyor. Katılımın yüksek olduğu kurslarda, 4 aylık gibi kısa sürede 120 kişi eğitimini tamamladı

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle