Hoşgeldiniz  

ANTALYASPOR HENTBOL TAKIMI SEYİRCİ DESTEĞİ BEKLİYOR

Semih Köken | 08 Mart 2017 | Antalya Haber, Spor A- A+

ANTALYASPOR HENTBOL TAKIMI SEYİRCİ DESTEĞİ BEKLİYOR

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Hentbol Takımı, 21. hafta karşılaşmasında evinde Yozgat Bozokspor’u ağırlayacak. 11 Mart Cumartesi günü 10.000 kişilik spor salonunda oynanacak mücadele, saat 13.00’da başlayacak.

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, “Öncelikle; geçtiğimiz maç Trabzon’da yaşananların üzücü ve düşündürücü olduğunu belirtmek isterim. Önceki yıllarda da oynanan maçlarda tribünde benzer agresiflikler olmuştu. Ancak bu yaşananların oyun alanı içinde seyirciden fiili saldırı olarak gerçekleştiğini söylemek isterim” dedi.

“TRABZON’DA YAŞANANLARI KINIYORUZ”

Trabzon deplasmanında yaşanan olayları kınadıklarının altını çizen Başkan Tanır; “Oynanan maçta oyuncumuz saldırıya uğramasında karşın tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edildi. Bu, kabullenir bir durum değil. Ayrıca ligin 18. Haftasında oynadığımız Beykoz maçıyla ilgili de yapmış olduğumuz haklı itirazın sonucunu halen beklediğimizi de hatırlatmak isterim” şeklinde konuştu.

“TÜM CAMİAMIZI BEKLİYORUZ”

Ligin boyu kısaldıkça maçların zorluk direncinin oldukça arttığını belirten Antalyaspor Hentbol Takımı Teknik Sorumlusu Okan Halay ise şunları söyledi: “Lig, çok çekişmeli geçiyor. Her maçın önemi var. Bu nedenle Yozgat Bozokspor maçını kazanmak zorundayız. Evimizde oynayacağımız bu maça, destek için tüm camiamızı bekliyoruz.”

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle