Hoşgeldiniz  

Slav Kültür Derneği 1 yaşında

SEMİH KÖKEN | 11 Nisan 2014 | Antalya Haber, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

DSC_9252 DSC_9243

Kemer’de ikamet eden Yabancı Uyruklu yerleşik vatandaşlarla evli Türkler, çocuklarının eğitimlerine yardımcı olmak ve kültürlerini paylaşmak amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Slav Kültür Derneği 1 yılını doldurmanın mutluluğunu yaşadı.

Çamyuva Mahallesinde geçtiğimiz yıl kurulan ve kuruluşunun Yabancı ailelerin çocuklarının eğitimlerinde yardımcı ve yol gösterici olmayı amaçlarken bu yıl tiyatro kursu için açılan bölümün açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Dernek Başkanı Anna Uluç ve çocuklar birlikte kestiler. Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel; Açılış kurdelesinde yeni açılan Tiyatro bölümü için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Anna Uluç; Burada öğrenim gören öğrencilerimize, atalarımızdan miras kalan eğitim kültürünü paylaşmak istiyoruz” diye konuştu. Konuşmasının ardından Kemanı eline alan Dernek Başkanı Anna Uluç ve kursiyer öğrenciler davetlilere çeşitli eserlerden oluşan kısa bir müzik dinletisi sundu. Dernek üyelerinin çocukları da renkli kıyafetleri ve düzenledikleri gösterilerle büyük ilgi gördü.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle