Hoşgeldiniz  

Türk Hava Kurumu Antalya Şube Başkanından anlamlı ziyaret

Semih Köken | 05 Kasım 2015 | Kemer Güncel A- A+

Kurban Bayramı’nda Türk Hava Kurumu’na destek veren Kemer ilçe bazında 3’ncü olurken nüfus bazında ise birinci oldu.
Türk Hava Kurumu Derneği Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.


Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Türk Hava Kurumu Derneği Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş ile Türk Hava Kurumu Genel Kurul Delegesi Turizmci Aziz Dinçer katıldı.
Ziyaret hakkında bilgi veren Türk Hava Kurumu Derneği Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş; “Türk Hava Kurumu Derneği Antalya Şubesi olarak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Toplanan Kurban derilerinde ilçe bazında 3’ncü Nüfus bazında ise birinci olan Kemer bölgesini takdir ediyoruz diyen Başkan Yüceliş; başta Kemer belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e Kurban Bayramı’nda Türk Hava Kurumu’na bu desteği veren Kemerlilere emeği geçen Kemer Belediye Personeline, Türk Hava Kurumu Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu olarak önemli katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise yaptığı konuşmada; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emri ile kurulan Türk Hava Kurumu, Cumhuriyet tarihimizin en önemli kuruluşlarından birisidir. Bu önemli kuruluşun Antalya Şubesine imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Dedi.
Türk Hava Kurumu Derneği Antalya Şube Başkanı Vasıf Yüceliş başkan Gül’e bir maket uçak takdim ederken Başkan Gül ise, bir Kemer Panosu hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle