Hoşgeldiniz  

Turizm Haftası etkinlileri toplantısı yapıldı

SEMİH KÖKEN | 15 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Bu yıl 39’uncusu düzenlenecek olan Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında 17 Nisan günü Antalya Turizm sezonuna Kemer’den merhaba diyecek.

Bu bağlamda yapılacak olan etkinlikler ile ilgili çalışmalarını hızlandıran Kemer üst üste toplantılar yaparak organizasyonda eksiksiz olmayı hedefliyor.

Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu başkanlığında yapılan toplantıya, KETOB Başkanı Tayyar Gül, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, VELES Derneği Başkanı Nadejda Pelit, Turizm Danışma Büro Sorulusu Özgür Yücel, Kemer Belediyesi yetkilileri ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Toplantıda 17 Nisan 2015 tarihinde organize edilecek Antalya Valiliği Turizm Haftası Etkinlikleri kapsamında yapılacak olan kortej ve geleneksel yaza merhaba şenliği kutlamaları hakkında program netleştirilerek görev dağılımı yapıldı. Daha sonra organizasyon heyeti etkinliğin düzenleneceği Olbia Parkı gezerek yerleşim noktalarını netleştirdi.  Kemer’in tüm paydaşlarını organizasyona beklediklerini belirten KETOB Başkanı Tayyar Gül, yaza merhaba etkinlilerinde, birbirinden çekici şovların ve canlı müzik gruplarının sahne alacağını, bölge otellerinin gelen tüm misafirlere yiyecek ve içecek ikramında bulunacağını, bu yıl VELES Derneğinin de, organizasyonda Rus kültürüne ait yemekleri ikram etmek için stant açacağının bilgisini verdi.

 

Yaza Merhaba Organizasyonunun artık geleneksel hale gelmesinden KETOB olarak çok memnun olduklarını ifade eden Başkan Tayyar Gül, 4 yıl önce Kemer Belediyesi ile birlikte başlattıkları Geleneksel Yaza Merhaba Şenliklerinin amacının sezon öncesi bölgedeki tüm paydaşları bir araya getirerek, birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. Gül ayrıca şenlikte Kemer’de yaşayan Rus, Alman ve Norveçli komşularımızda görmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle