Hoşgeldiniz  

Tekirova El Sanatları Sergisi Açıldı‏

SEMİH KÖKEN | 26 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Tekirova’lı hanımlardan el emeği sergisinde başkan Mustafa Gül’e teşekkür.

Kemer Belediyesi, Kemer Halk Eğitim Merkezi, Tekirova Mahallesi Kemer Belediyesi hizmet binasında açılan 2014-2015 yılı el sanatları sergisinde kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları el sanatları, dikiş ve Kırk yama elişi emekleri sergisi gerçekleşti.

Sergiye Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve vatandaşlar katıldı. Sergiyi gezen Başkan Mustafa Gül, Tekirova’lı bayanlardan da kendilerini böyle bir imkanı sağladığı için teşekkür ettiler.

Üretmiş oldukları başarılı tasarımlarından dolayı kursiyerleri tebrik eden Başkan Gül, Kemer’de olduğu gibi Tekirova’lı hanımlarında  kendi el emeği yaptıkları ürünlerini pazarlama adına aile bütçesine katkıda bulunmaları için bir kapalı alan tahsis edileceğini söyledi. “Amaçlarının bayanların evde oturup zaman geçirmeleri değil bu kurslarda bir şeyler üretim, ürettikleri ürünleri pazarlamaları ve ticareti öğrenmeleri olmalıdır” dedi.

Kursiyerlerden Fatma Adaletli,”Kursa sonradan katılmama rağmen birçok şey yaptım. İnşallah yaptığımız ürünleri değerlendirir aile bütçemize katkıda bulunuruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Kemer belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e teşekkür ederiz” dedi .

Kursiyerlerden Aysel Öncel ise; “Bir şeyler yapabilmek ve başarmak çok güzel, belediyemize teşekkür ederiz. Bunu başarmak ve bu sergiyi ayakta tutmak da bizler için çok önemli” dedi.DSC_4137 DSC_4143 DSC_4144 DSC_4148 DSC_4151 DSC_4157

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle