Hoşgeldiniz  

Oryantirng’de Gençler Kültür Gecesinde Buluştu‏

Semih Köken | 22 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediyesi Sponsorluğunda Oryantiring Federasyonu tarafından Kemer ilçesinde düzenlenen Dünya Kupası ve Oryantiring şampiyonası devam ediyor. 


Ülkeler kendi kültürlerini tanıtmak amacıyla, kültür stantları kurdular. Stantları gezen sporcu öğrencilere stantlardan kültürlerine ait çeşitli hediyeler verilirken yiyecek ve içecek de ikram edildi. Stantta Kemer Belediyesi de yerini alarak öğrencilere çeşitli materyeler dağıtarak Kemer bölgesinin tanıtımını yaptılar.
Tekirova Queens Park Otelde düzenlenen Kültür gecesine , Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Yasin Berçin, Türkiye Okullar Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elmas Demir, Sporcu Öğrenciler ve Antrenörler katıldı.
Türkiye Okullar Spor Federasyonu Başkanı Ayhan Pala; Antalya’nın dünya spor turizmi için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Pala, Dünya şampiyonası öncesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol doğrultusunda uygulamaya konulan Gönüllü Eğitim Projesi ile organizasyonda liseli gönüllü öğrenciler görev aldı. Pala, ISF’nin dünya çocukları arasındaki kültürel ve sosyal etkileşime önem verdiğini dile getirerek, ISF Kültür Programı uyguluyoruz ve milletler gecesinde her ülke kendi kültürel özelliklerini tanıtma fırsatı buluyor. Dedi
Öğrenciler kültür gecesinde; Otelin Amfi Tiyatro alanında buluşarak ülkelerinin dans gösterilerini sunarken Amfi Tiyatroyu dolduran binlerce öğrenci de ritimlere uyum sağlayarak güzel görüntülere ortak oldular.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Milli takıma oyunca veren Kütahya Tavşanlı Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Öztürk protokol üyelerine birer Kütahya çinisi takdim etti.DSC_0060 DSC_0177 DSC_8932 DSC_8944 (1) DSC_8962

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle