Hoşgeldiniz  

MENDERES TÜREL MUSTAFA GÜLE YÜKLENDİ

SEMİH KÖKEN | 26 Aralık 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Kemer İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada kendi dönemlerinde yeniden yapılmaya başlanan kavşaklara astıkları afişler sayesinde, bazı belediyelerin Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırladığını söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Kemer İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada kendi dönemlerinde yeniden yapılmaya başlanan kavşaklara astıkları afişler sayesinde, bazı belediyelerin Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırladığını söyledi. Kemer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkımları Büyükşehir Belediyesi’ne mal etmeye çalışmasına tepki gösteren Türel, “Biz yapsaydık savunurduk, bir şeyi savunamıyorsanız yapmayacaksın” dedi.

SEÇİMLER SON DEĞİL BAŞLANGIÇTIR

Adalet Ve Kalkınma Partisi Kemer İlçe Teşkilatı’nın 5. Olağan Kongresi’ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti’nin kongrelerinin her zaman farklı olduğunu ve Şölen havasında geçtiğini ifade etti. Başarının sırrının birlik, beraberlik ve uyum olduğunu ifade eden Türel, “Bugün Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde AK Parti’nin bayrağını zaferle dikebildiysek bu sizlerin gayretiyle, sizlerin şahsıma ve partimize göstermiş olduğunuz birlik ve beraberlik ve uyum sayesinde olmuştur. Her seçim bir son değildir. Yeni bir başlangıçtır. Eğer bizler seçimleri bir şov olarak değerlendirip benden sonrası tufan dersek o zaman netice almamız mümkün değildir” diye konuştu.

Kemer’DEKİ YIKIMLARIN BÜYÜKŞEHİR İLE İLGİSİ YOK

Kemer’deki yıkımların Büyükşehir Belediyesi’ne mal edilmeye çalışılmasını üzüntüyle izlediklerini anlatan Türel şöyle konuştu: “Bir bakıyorsunuz Kemer’de ilçe belediyesi yıkım işlemi gerçekleştiriyor hemen Büyükşehir emrediyor ondan yıkıyoruz diyorlar. ya kardeşim bir işi cesaretle ‘Ben yaptım’ diyemiyorsan, çekiniyorsan, korkuyorsan o işi yapmayacaksın. Eğer biz yapmış olsaydık, çıkardım buradan delikanlı gibi yıkımlar bizim talimatımızla olmuştur, olmaktadır derdim. Bizim dünyadan haberimiz yokken, bir tek yazı bile bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak imzalamamışken, sen yaptığın işin arkasında duramayacak kadar cesur olamıyorsan, Kusura bakma o zaman bu işleri yapmayacaksın.”

Kemer’de her şeyin, en iyisine layık şekilde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağının altını çizen Başkan Menderes Türel, “Şimdi kavşak inşaatlarımız başladı. ‘Bu kavşaklar Antalya’ya iyi gelecek’ tabelalarını geliş geçişte görüyorsunuz. Biz o tabelaları iyi ki koyuyoruz. Bu tabelalar muhalefetteki belediye başkanlarına, bu yatırımları yapan AK Parti iktidarına, Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırlattı” dedi.

KAVŞAKLARI BAŞBAKAN AÇACAK

Türel şöyle devam etti: “Bizden önceki Büyükşehir Belediyesi kavşakların yapılmasına izin vermedi, gerekli UKOME kararlarını almadı. O inşaatlar Gazi Bulvarı üzerinde bir türlü başlamadı. Sebep de çok enteresan. Antalyalılar 3. katta balkonlarında çay içiyorken, yanlarından araba geçen bir kavşak projesini onaylamazlarmış. Şimdi o kavşaklar yapıldı. O kavşakların açılışını inşallah Sayın Başbakanımız yapacak. Siz evinin balkonunda çay içerken yanından araba geçen birini görüyor musunuz? Dün CHP zihniyeti bu projeler kötüdür diyorken, bir baktık bugün Antalya’da CHP, Kemer’de MHP bu kavşaklara teşekkür etmeyi hatırladı sayemizde. Buna da şükür. İltifat marifete tabidir. Eğer Türel seçilmeseydi AK Parti Büyükşehir Belediyesi olmasaydı Gazi Bulvarı’ndaki kavşakların inşaatına dahi başlanmamış olacaktı.”

Kendileri için önceliğin her zaman memleket ve millet olduğunu vurgulayan Türel, “Önceliğimiz milletimiz olmaya da devam edecektir. Kişisel hesapların peşinden hiç koşmadık. Bu davanın içerisinde bir nefer olmayı en büyük şeref olarak kabul ettik. Bu partide sandık görevlisi olan bir kardeşimin Büyükşehir Belediye Başkanından hiçbir farkı yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle