Hoşgeldiniz  

Kemerli Engelli Çocukların Akvaryum Sevinci!‏

SEMİH KÖKEN | 15 Mayıs 2015 | Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Kültür, Sağlık ve Basın ve Halkla İlişkiler müdürlüğünün engelli çocuklar için düzenlediği akvaryum gezisinde çocuklar hem su altı canlıları ile tanışma fırsatı yakaladılar hem de farklı bir gün geçirmiş oldular.
Geziye, Kemer Umut Su Rehabilitasyon Merkezi bünyesinde yer alan engelli çocuklar ve velileri katıldı. Dev köpek balıklarından vatozlara, Çeşitli balık türleri ve ahtapotlara kadar dünyanın çeşitli okyanus ve denizlerinde yaşamlarını sürdüren çeşitli su altı canlılarını yakından görme fırsatı yakalayan çocuklar adeta şok oldular. Camlara elleriyle dokunan çocuklar, akvaryumdan ayrılmakta zorlandılar.
Engelli vatandaşlara yapılan her türlü hizmetin sosyal Belediyeciliğin gereği olduğunu belirten Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz, “Engelli vatandaşlarımızın eğitimi ve sosyal yaşamını olumlu yönde etkileyecek her türlü etkinliğin içinde Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün önderliğinde olacağız. Engelli çocuklarımızı evlerinden çıkararak sosyal hayatın içine katmalı onlara da yaşamı öğretmeliyiz” dedi.DSC_9403 DSC_9407 DSC_9455 DSC_9491

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle