Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYESİNDEN SPORA VE SPORCUYA BÜYÜK DARBE

Semih Köken | 18 Ekim 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer de yerel seçimlerden sonra iktidara gelen DSP nin Necati Hocası spora ve sporcuya  darbe vurmaya devam ediyor.

Mülkiyeti Kemer Belediyesine ait olan EFSANE SPOR tesisleri alınan kanunsuz ve iş bilmez yönetimin ayak oyunları sayesinde bir gecede ortadan kaldırıldı.

Kemer Kamuoyunun çok yakından bildiği Arap Mehmet tarafından burası yap işlet devret modeli ile daha önceki yönetim tarafından kiralaması yapılmış ve buna göre de Arap Mehmet bu tesisi modernize ederek yaklaşık Bir Milyon tl lik bir yatırımla Kemerde örnek gösterilen bir spor kompleksi oluşturmuştu.

Birbirinden  iyi oyuncular yetiştirmeye başlayan tesiste ayrıca kafetarya ve küçük çocuklar için oyun alanları yapılmış  vatandaşların vakit geçirebilecekleri keyifli bir mekan haline  gelmişti.

Durum böyle iken buranın rantını başkalarına devir etmek peşkeş çekmeye uğraşan Hoca ve Aveneleri Belediye Tarafından Kemer spora tahsis edilmiş olup Arap Mehmet e kiraya verilen bu yerle ilgili   encümen kararı alarak buranın sözleşmesini yetkileri olmadığı halde iptal etmişler ve buraya el koymaya kalkmışlardır.

İşletmeci Mehmet Çeker Durumu Hocaya izah etmesinin  ardından yaşanan olaylar daha da kritik…

Öyle ki her olumsuz olaydan benim haberim yok merak etme sen yengeme , anana , babana  selam söyle diyen Kemerin DSP li hoca sı bu konuda  da bilgisinin olmadığını belirtmesine rağmen  bir gün sonra tesise zabıta  ekiplerini yollamış bu kadar çok yatırım yapılan yerden Mehmet Çeker in çıkartılmaya zorlanması konusunda baskı yapılmıştır.

Bir milyon gibi büyük bir yatırıma el koyma girişimine karşı işletmeci Mehmet Çeker yine iyi niyetini ortaya koymuş  fakat olay Belediye tarafından başkalarına peşkeş çekilmek istenmesi neticesinde ihaleye çıkartılmak istenmiş yapılan yatırımın üzerine konmak girişimi başlatılmıştı.

Sen git ben hallederim diyerek Mehmet Çeker avutulurken işletme o bölgede bulunan bir otel ve Hoca ya yakın avenelerine pazarlanmış olmasının duyumları üzerine İşletmeçi Mehmet Çeker bin bir emeklerle var ettiği bu tesisi bir günde sökerek  alanı eski haline getirmiş , çok büyük miktarda hem borç batağına bulaşmış hemde Belediye ni katakullesine getirilmiştir.

Kemer de spor alanlarının az oluşu ve spora desteğin ne kadar önemsiz olduğunu bir kez daha gösteren Kemer Belediyesi hakkında yasal işlemlere başladığını bildiren  Efsane spor külubu İşletmecisi Mehmet Çeker  “Bana karşı bir oyun oynandı ve oynanmaya devam ediyor , kanun nizam tanımayan bir zihniyeti şiddetle kınıyorum , Kemer Kamuoyu  beni yakından bilir ve takip eder ben ne yaptıysam Kemer için yaptım , Kemerli çocuklarımızı yetiştirmek için resmi olarak  sözleşmeler imzaladım yatırım yaptım  ama niyeti bozuk olanların ayak oyunlarına geldim olayı şikayet ettim şimdilik çok fazla konuşmak istemiyorum Adalete olan güvenim tam . Ancak Kaybeden bu iş bilmez yönetimin sayesinde Kemer olmuştur , Kemerin geleçeği olan çocuklarımızın alt yapı tesisi olmuştur onlar için üzülüyorum ve bana bunu yapanları önce Adalat e sonrada Yüce Allaha  havale ediyorum” dedi.

Kemerin geleceğine dinamit koymaya çalışan bu zihniyeti bizde kınıyor konunun kapatılmaması ve kirli oyunları deşifre etmeye devam edeceğiz

MEHMET ÇEKER KİMDİR  ?

Arap Mehmet lakabıyla anılan Mehmet Çeker : 1990 ‘la 2001 arası dolu dolu 3 lig şampiyonluğu ve ikinci lig gurup liderliği
1995/1996 süper lig final maçı takım kaptanlığı yapmış ve futbol hayatını Kemere adamış bir örnek futbol adamıdır.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle