Hoşgeldiniz  

KAYIP GAMZE BULUNDU

SEMİH KÖKEN | 06 Şubat 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel A- A+

Antalya’da 8 yıl önce eşinden ayrılıp, 12 yaşındaki oğlu ve annesiyle birlikte yaşayan Gamze Yoldaş, 2 aydır bir emlakçıda çalışıyordu. Gamze Yoldaş, geçen salı akşamı çalıştığı Konyaaltı’ndaki emlakçıdan eve gitmek üzere çıktıktan sonra yakınlarına, ‘Bu hayat buraya kadarmış’ diye mesaj atıp ortadan kayboldu. Mesaj sonrası Gamze Yoldaş’tan haber alamayan yakınları, polise başvurdu.

Yoldaş’ın ablası Fatma Yener Arı, 3 gündür kendisinden haber alamadığı kardeşinin, Kepez İlçesi’ndeki bir adreste bulunduğunu söyledi. Fatma Yener Arı, kardeşinin nasıl bulunduğunu şöyle anlattı:

“Kardeşimin kaybolmasıyla ilgili gazetelerde, televizyonlarda ve sosyal medyada haberler yayınlanınca, perşembeyi cumaya bağlayan gece saat 01.00’e doğru telefon geldi. Beni arayan genç bir kadındı. Yanında eşinin de olduğunu söyledi. Bana ‘Gamze Yoldaş’ın neyi oluyorsunuz’ diye sordu. Ablası olduğumu söyleyince, ‘Gamze şu anda bizde’ dedi. Eşiyle gezmek için gittiği Karaalioğlu Parkı’nda kardeşimi bir kayanın üzerinde başına kapişonunu geçirmiş vaziyette gördüklerini söyledi. Kardeşimi saat 02.30 gibi bulduklarını söylediler. ‘Tedirgin olup evimize götürdük’ dediler. Neden polise götürmek yerine eve götürdüklerini sorunca, bir kadın olarak durumuna üzüldükleri için böyle yaptıklarını ve kardeşimi misafir ettiklerini söylediler. Kardeşime destek olmak için götürdüklerini söylediler. Bana adreslerini verdiler. Sonra gidip bu çiftin evinden kardeşimi aldık. Kardeşimin bulunduğu gün, 21’inci evlilik yıldönümümdü. Çifte mutluluk yaşadık.”

Kardeşini aldıktan sonra durumu polise bildirdiklerini anlatan Fatma Yener Arı, “Fatih Polis Merkezi’ne gidip ifademizi verdik. Sonra evimize geldik. Kardeşime bir şey de sormadık. Çünkü sürekli ağlıyor. Psikolojisi çok bozuk. Kendisine destek olmaya çalışıyoruz. Kafasında önemsediği yüklü şeyler varmış. Psikolojik desteğe ihtiyacı var. Bizim için önemli olan Gamze’nin bulunmasıydı. Biz Gamze’mize kavuştuğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Kardeşinin bir süre önce işsiz kaldığını, evde yalnız kaldığını aktaran Arı, “O dönem bunalmıştı. Ama 2 aydır yine çalışıyordu. Çalıştığı yerde de bir sorunu yoktu. Yılların verdiği birikimle bunalmış” dedi.

9cdfaa12e603e95b57bdbaca0f42ea38

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle