Hoşgeldiniz  

Home Touch Antalya da .

Semih Köken | 26 Mart 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Uncalı’da Home Touch açılışına katılarak kurdelesini kesen CHP’li Deniz Baykal ile birlikte CHP’li Yıldıray Sapan, Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı Koordinasyon Başkanı Önder Önen, Antalya Otobüsçüler Odası Başkanı Ali Tüzün, Kahveciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Baykal açılışta, işletme Yöneticisi Ayşegül Küçükkara’ya hayırlı olsun dileklerinde bulunarak bol kazançlar diledi.

Afyonlu Tokman ailesinin başarılı bir işadamı  olan Halis Tokman ve Eşi Berna Tokman ın geliştirip büyüttükleri HOME TOUCH  Mağazalar zinciri hızla büyüyor bizde kıymetli hemşerimiz  Halis ve Berna Tokman kardeşlerimize üstün başarılar diliyoruz.

 

 

Küçükkara “5. Şubemizi açtık”

 

Home Touch Yöneticisi Ayşegül Küçükkara Unca’lıya 5. Şubelerini açtıklarını belirterek, müşterilerimiz için fark yaratan ürünleri mağazamızda satışa sunuyoruz. Dekoratif ürünlerden banyo aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazemiz bulunmaktadır. Bu anlamda Uncalı’ya çok güzel bir mağaza kazandırdık. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle