Hoşgeldiniz  

HALİT ÇİLENGİR “GÜL HEDEF ŞAŞIRTIYOR”

Semih Köken | 20 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

 

Meclis  üyesi Çilengir, “Hakkımda karalama kampanyası yapıyorlar”

AK Parti Kemer İlçe teşkilatı ofisinde basın toplantısı düzenleyen, Ak Parti Meclis üyesi Halit Çilengir, sosyal medyadan ve bazı gazeteler aracılığı ile kendisi hakkında yazılanlar ile Belediye tarafından imarı değiştirilmek istenilen fakat Büyükşehir Belediye Meclisinde oy çokluğu ile kabul görmeyen 51/1 ve 62/1 parsel yerler ile ilgili sorular yöneterek bunlar ile ilgili cevap istedi.

Kemer Ak Parti ilçe ofisinde Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, AK Parti Meclis üyeleri Halit Çilengir, Yunus Nergis, Ramazan Aslancan ve Ak Parti Kemer İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Halil Kale, Atay Pelit ve Yaşar Minta’nın katıldığı basın toplantısı düzenlendi.

Yapılan toplantıda Mustafa Kemal Caddesi ile Sanayi Caddesi arasında kalan 51 ada 1 parsel ve 62 ada 1 parsel arasında bulunan yolun kaldırılması ile ilgili Kemer Belediyesinin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında sunduğu teklifin neden kabul edilmediği ile ilgili bilgi veren Halit Çilengir kendisine de sosyal medyadan ve bazı gazeteler aracılığı ile yapıldığını iddia ettiği karalama kampanyasına cevap verdi.

Meclis üyesi Halit Çilengir basın toplantısında şunları söyledi; “

Kemer halkı yalan yanlış bilgiler ile etkilenmeye ve esnaf bitirilmeye çalışıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2015 tarihli toplantısında;

Kemer ile ilgili;

Madde-48 Kemer Belediye Meclisinin 05.05.2015 gün ve 34 sayılı kararı ile 4647-A nolu imar paftasında yer alan Kuzdere Mahallesi 51 ada 1 parsel ve 62 ada 1 parsel arasındaki 10 metrelik yolun kaldırılacak, kapanacak olmasından, dolayı değişiklik teklifi Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerinin çoğunluğu tarafından kabul görmemiştir.

Durum böyle iken, kendini başarılı belediye başkanı sanan zat sosyal medyada ve yandaş grubu tarafından şahsıma karşı, haksız kasıtlı yanlış bilgiler ile Kuzdere ve Kemer halkını etkilemeye çalışmaktadırlar. 2014 yılında onaylanan Kuzdere ve Arslanbucak Mahalleleri ile ilgili 1/5000’lik ve 1/1000’lik imar planları iptal oldu gibi yanlış ve kasıtlı bilgiler yayılmaya çalışılıyor. Kemer halkının bu tür bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum. Söz konusu plan yürürlüktedir.

Kültür Merkezi Yapacaktım Diyor;

Şaşırmış olmalı, siz değimlisiniz 2009 yılında Belediye Tiyatro ekibini dağıtan, işten çıkartan, siz değimlisiniz haftada 2-3 gün olan sinema gösterisini iptal eden.

ı20150720_165606 20150720_164431 20150720_165946_210 Yıl Muhtarlık yaptı hizmet yapmadı diyor;

Kuzdere’nin içinde 6 adet köprü yaptırdım. Kuzdere’ye girişte görürsün, yaylaya giderken görürsün, tabi görmek istersen. Her yıl 4-5 km. asfalt yaptırdım. 2009 yılında Kemer ile birleştiğimiz Kuzdere’de asfaltsız yol varmıydı. Bir tek Sumaksenir vardı, orası da o yıllarda ralli yarışı yapıldığı için asfalt olmadı. Caddesi, sokağı, numarası olan, pazarı olan, halkın sisteme kayıtlı olduğu, okul sorunu olmayan, araç ve iş makineleri olan bir mahalle teslim ettim. Siz benim yaptığım yolun yamasını, bakımını yapamadınız daha.

Şimdi Kuzdere halkının öğrenmek istediği birkaç soru var umarım bu sorular doğru bir şekilde cevaplanır.

Söz konusu bu ticari alan kime verildi, verilecek yada görüşülüyor?

Burası AVM (Alışveriş Merkezi) olur ise şu an Kemer esnafı iş yapamıyor, Kuzdere esnafı da etkilenmez mi, esnafı düşünüyor musunuz?

Buraya daha önce Belediye Hizmet binası yapacağım demediniz mi?

Buraya belediye hizmet binası yapılsa Kuzdere esnafı daha çok iş yapmaz mı?

Derenin kenarındaki yolun dar olmasından, paralel söz konusu yolun açık alması ulaşımı kolaylaştırmaz mı?

Bu cadde (yeni cadde) kapanması Kuzdere için iyi mi olur kötü mü olur?

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle