Hoşgeldiniz  

GÜL’ÜN KAMU ÇALIŞANLARINA YAPTIĞI TUZAK TERS TEPTİ!

SEMİH KÖKEN | 21 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

GATAB’da çalışanlarının iş çıkışındaki çay sohbet keyfi, Gül’ün gelişiyle zehre döndü. Koltuğunu kaybedeceğini anlayan Mustafa GÜL, yerel seçimlere 8 gün kala ekmeğinin peşinde olan GATAB personeline yönelik sinsi bir plan gerçekleştirdi. İş çıkışı Çamyuva’da sohbet eden 10 kadar GATAB çalışanlarının yanına bir anda rakı ve tavuk dönerlerle gelen Mustafa Gül, GATAB aleyhinde siyasi propaganda ve konuşma yapmaya başlayınca tepki aldı.
Gül’ün Sinsi Planı İşe yaramadı…
Seçimlere 8 gün kala Mustafa Gül iki yüzlü siyaset çalışmalarına hız verdi. Gül’ün bu kez hedefindeki isimler GATAB’ın emekçi çalışanları oldu. İş çıkışı günün yorgunluğun atmak için Çamyuva’da top sahasının yakınlarında çay içmek ve sohbet etmek için buluşan 10 kadar GATAB personeli çaylarını yudumlarken bir anda karşılarında Mustafa Gül ve Ahmet Can’ı gördü. Neye uğradıklarını şaşıran GATAB personeli Gül’ün adamları tarafından hazırlanmış tavuk döner ve rakı dağıtmaya başladı.
GATAB Personeli Tepkili… Hal hatır girişinden sonra konuyu hemen GATAB’a bağlayan Mustafa Gül, GATAB’ı kötüleyip GATAB hakkında ağır itham ve eleştirilerde bulununca sert tepkiyle karşılaştı. Çalışanlar yaşadıkları durumu şu sözlerle aktardılar: “Gül ve Can konuyu bir anda GATAB’ın güya borç içinde olduğunu, maaşlarımızı alamadığımızı, GATAB’ın kapanacağını gibi konulara getirdi. O an bizler de çirkin bir tezgaha geldiğimizi anlayarak hemen masayı terk ettik” dediler.
Maaşlarımızı Alıyoruz…
Gül tarafından sinsi ve hain bir plana alet edildiklerini belirten GATAB emekçileri, GATAB’ın kapanması için uğraş veren, hatta GATAB Mecilsi’ndeki pek çok üyeye baskı yapan bir zihniyetin kendilerine GATAB’la alakalı olumsuz cümleler sarf etmelerine tahammül edemediklerini ifade ettiler. Çalışanlar: “GATAB’ın kapanması için çok uğraş verenler, GATAB meclis üyelerine GATAB kapansın diye baskı yapanlar, hangi yüzle gelebiliyor? Bi de bize maşlarımızı alamadığımızı iddia ettiler. Biz maaşlarımızı alıyoruz, herkes kendi işine baksın. Yanımıza gelip siyaset yapmasın.”
GÜL, ikiyüzlü ve çirkin siyaset yapıyor…
Kendilerini çirkin bir tuzağa çeken önce Allah’ın selamını verip ardından rakı ikram eden ve de sonra GATAB’ı kötülemeye başlayan Gül’ün bu davranışının hiçbir ahlaka sığmadığını vurgulayan GATAB çalışanları son olarak şunları söyledi. “Her ortamda GATAB üzerinden Gül, siyaset yapmasın. Bizi çirkin ve ikiyüzlü siyasetine alet etmesin.”

 

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle