Hoşgeldiniz  

Enç; “Bir Kemer’e Bakın, Bir de Kepez’e”

SEMİH KÖKEN | 06 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Gökçen Özdoğan Enç, Kemer ve Kepez ilçelerinde basın, Sivil Toplum Kuruluşu, taksi durakları, esnaf ve ev ziyaretleri yaptı. Enç, ilçelerde AK Parti icraatlarını anlatarak, “Bir Kemer’e bakın, birde Kepez’e bakın. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, insanlara psikolojik baskıdan başka bir şey yapmazken, Kepez Antalya’nın parlayan yıldızı oldu” dedi.

“Halkı Kandırmaya Çalışıyorlar”

Yaptığı ziyaret ve katıldığı toplantılarda muhalefete yüklenen Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Birileri sadece yalan vaatlerde bulunup, atıp tutarak bu halkı kandırmaya çalışırken, AK Parti ‘Yeni Bir Türkiye’ inşa etmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Antalya’ya 2002 yılına kadar 195 kilometre yol yapılmışken 2002-2013 yılları arasında 295 kilometre bölünmüş yol yapılarak, Antalya’nın toplam bölünmüş yol ağı 487 kilometreye ulaştı” dedi. Enç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘İstikrar ve güven. Bu iki sihirli kavram. İstikrar yoksa kalkınma olmaz. Eski Türkiye’nin, tüm kurumları, uygulamaları ve tüm alışkanlıklarıyla artık ilerleme ve gelişimi sağlama konusunda yetersiz kalıyor. 2023 vizyonumuz, gelişmiş ülkeler arasında ilk sıraları hedefliyor” diye konuştu.

Annelerin Hayali Bizim de Hayalimiz

Ev ve mahalle toplantılarında AK Parti iktidarının kadınlara büyük önem verdiğini belirten Milletvekili Enç; “2002 yılından bu yana, toplumun yarısını oluşturan kadınların, kültürel, sosyal, siyasi varlığını ve etkinliğin, karar alma mekanizmalarına katılımını artırmak için gerek mevzuat, gerekse uygulamaya yönelik pek çok adım attık. Erkek ve kadın arasındaki ayrımcılığı ortadan kaldırdık. Üniversite, kamu ve TBMM’de başörtüsü serbest hale getirilerek kadınlar arasında eşitlik sağladık. Kadın istihdamında artış hızla devam ediyor. 2002 yılında kadın istihdam oranı yüzde 25,3 iken, 2014 yılında çalışma çağı nüfus baz alınarak kadın istihdamı oranı yüzde 29,5, kadınların işgücüne katılım oranı ise yüzde 33,6’ya yükseldi. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi, ‘Eğitim, sağlık, ve sosyal politikalar alanında yaptığımız tüm düzenlemelerin birinci derece muhatabı, kadındır, annedir. Bir annenin çocuğu ve onun geleceği için hayal ettiği her şey, bizim de hayalimiz ve hedefimiz oldu’ diye konuştu.

Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’e Kemer ziyaretlerinde AK Parti Milletvekili Adayı Murtaza Tamyürek, Kemer İlçe Başkanı Ferruh Derin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Akan, Meclis Üyeleri Yunus Nergis ve Emine Canik, Büyükşehir Koordinatörü Kahraman Üraz ve partililer eşlik ederken, Kepez ziyaretlerinde Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan ve partililer eşlik etti.1 3 4 5 6

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle