Hoşgeldiniz  

Dev Proje, skandala mı dönüşüyor?

Semih Köken | 26 Ocak 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Dev Proje, skandala mı dönüşüyor?
Kemer Belediyesi, Kındılçeşme’de “Dev bir proje” gerçekleştireceğini açıkladı.
Kemer’in önemli turizm destinasyonlarından biri olduğu öne sürülen açıklamada, Kemer’e ayrı bir renk katacak Kındılçeşme sahil projesinde başlandığı belirtildi.
Uzunluğu 900, genişliği 50 metre, projeden geriye kalan sahil bandının ise 25 ile 45 metre arasında değişken olduğu kaydedildi.
Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden ön tahsisinin alındığı belirtilen projede çocuk oyun alanları, dinlenme ve kitap okuma alanları, aydınlatmalar, yürüyüş ve koşu yolları, meydan, otopark, kamelyalar, bisiklet yolu, sosyal medya noktaları bildirildi.
Projede herhangi bir büfe, kafeterya gibi ticarethanelerin yapılacağı, büfelerin kiralanması bağlantılı sahil işgali sağlanacağı hususlarından bahsedilmedi.
Her şeyden önce, sahile ulaşımın, boylu boyunca gerilmiş çitler ve tel örgülerden, dikenli tellerden dolayı şu anda mümkün olmadığı biliniyor. Belediye nedense sahile ulaşan imar yolları yapmama konusunda kararlı görünüyor. Halkın ulaşımının kapatılması veya zorlaştırılmasının anlamını biliyoruz.
Projenin uygulanacağı Kındılçeşme’de yapılan imar planı tadilatlarıyla ilgili şüpheler ortadan kaldırılmadı. Bu konulardaki şikeler konusunda tecrübe kazandığımız için endişe ile gelişmeleri bekliyoruz.
 Necati Topaloğlu’nun, çevre kirliliği sabıkalısı otelci Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’la işbirliği yaptığı iddiaları açıklığa kavuşamadı.
Ama apaçık ortada olan bir şey var ki,
Kındılçeşme’nin sahilinden geriye kalanlar katlediliyor.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle