Hoşgeldiniz  

ATATRÜK’Ü ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANDIK!

Semih Köken | 10 Kasım 2020 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ATATRÜK’Ü ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANDIK!

ATATRÜK’Ü ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANDIK!

https://www.facebook.com/antalyakemerbelediyesi/videos/414197166260939


ÇiğTürkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82. yılında ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen törenle anıldı.

10 Kasım Ulu Önder Atatürk’ü Anma Programı saat 08.50 de İlçe Kaymakamımız Murtaza Dayanç ve Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ile AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara Atatürk büstüne çelenk sunumu ile başladı. İki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programa Günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Konuşmayı Kemer Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Zeliha Bal Morkan yaptı.
Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Duygu İlayda Kaya “Mustafa Kemal’i Düşünüyorum” adlı şiirini okudu. Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Eylülay Erdoğan “Atatürk’ün Hayatı” adlı yazıyı okudu. Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi;Ceyda Altıntaş “Türk Ordularının Başkomutanıyım” adlı yazıyı dile getirdi. Atatürk’ün sevdiği türkülerden “Yemen Türküsü, Mızıka çalındı düğün mü sandın ve Manastır Türküsü adlı türküleri Kemer Merkez İlkokulu öğretmenleri Nesrin Bilal ve Neslihan Özer okurken sazıyla Hakkı Saygan Hacı Hafize Saygan Sosyal Bilgiler öğretmeni sefer Kaya bağlamasıyla eşlik etti.
İlçemizde İlkokul, Ortaokul ve Liseler arasında düzenlenen “10 Kasım ve Atatürk” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamımız Murtaza Dayanç ve Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker takdim etti.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene; Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Jandarma Garnizon Komutanı Ramazan Ergel, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Meclis Üyeleri, Ferhan Fidan, İsmail Aka, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, CHP Kemer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir STK’lar, kurum müdürleri, Muhtarlar, Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören alanda sergilenen Atatürk konulu fotoğraf sergisinin gezilmesinin ardından tören sona erdi.

(Foto ve Haber Reşat Aydoğdu)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle