Hoşgeldiniz  

ARABANIN ÇARPTIĞI ÖMER KORKUT HASTANE VEFAT ETTİ

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2014 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer İlçesinin Kiriş Mahallesinde otomobilin çarptığı motosiklette bulunan biri yabancı uyruklu kişi ağır yaralandı. Diğeri vefat etti.

Kaza, gece saat 23: 30 sıralarında meydana geldi. Ömer Korkut kullandığı 07 K 8583 plakalı motosikletle Kiriş Caddesi’ne girerken karşı yönden gelen Fatih Kayışçı idaresindeki 06 ED 624 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sırasında motosiklet hurdaya dönerken motosiklet sürücüsü Ömer Korkut ve arkasındaki Uzak Doğulu 25 yaşlarındaki kadın otomobilin ön kaputuna çarptıktan sonra havaya fırlayıp asfalta savruldular.

KORKUT’TAN UMUT KESİLDİ

Ömer Korkut ve kız arkadaşı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kemer Özel Yaşam Hastanesi’ne kaldırılan burada nakil için hazırlanıp Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ömer Korkut’un kafa içi kırıkları ve beyin dokusunda büyük harabiyet sebebiyle hayatından ümit kesilirken Korkut  sabah saatlerinde vefat etti , ağır yaralanan kız arkadaşı da direkt olarak Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu yaralının da sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Sürücü Fatih Kayışçı da Devlet Hastanesindeki muayenesinin ardından gözaltına alındı.

antalya-kemer-de-kaza-6208679_400

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle