Hoşgeldiniz  

AÇIKLAMAZSANIZ ŞEREFSİZSİNİZ….

SEMİH KÖKEN | 14 Mart 2014 | Kemer Güncel A- A+

Kemer DYP Belediye Başkan Adayı Bedri Yalçın önceki gün yayın yapan bir yerel gazetedeki haber için Ateş püskürdü.
Bedri Yalçın “ Bu kişilerin kim ve ne maksatla yazdıklarını biliyorum ama bunları açıklamazlarsa şerefsizdirler namert dir ler” diyerek Öfke küstü.
Gazetemizi yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret eden Bedri Yalçın Gazetemiz Genel Koordinatörü Semih Köken e çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Kemerde yayınlanan bir gazetede manşetten AK Partili Yusuf Üras ,BBP li Emrah Ayhan , ve DYP den Bedri Yalçını ittifak yapmış gibi göstererek Tekirova da bir otelde anlaştıklarını yazılmasını maksadını aşan bir haber ve ciddiyetten uzak olarak değerlendirdi.
Yalçın “ Bu kişiler ciddiyetten uzak gazetecilikten bi haber asalak olarak bilinen iki bira ve 300 tl ye haber yapan zavallılardır.Seçimden seçime çıkan bu insanları kemer zaten biliyor. Bunlara bu haberi akıl vererek yaptıranları da biliyoruz.Ancak korkunun ecele faydası yok 30 Martta kimin ne yaptığını herkes görecek .Bakın biz kirli siyaset yapmayalım istiyoruz ama bize yapılan şeyler hpiç hoş değil.Kal diki teknoloji çağındayız otel orada otelin kamera kayıtları orada otelin Müdürleri orada böyle bir görüşme olmuş mu olmamış mı onları ispatta davet ediyorum.Eğer ispatlamazlarsa namerttirler şerefsizdirler.” Diyerek kızgınlığını dile getirdi.
Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım kapı kapı ev ev gezerek vatandaşlarımızın haklı isyanını görüyoruz.Artık vatandaşımız Ağadan paşadan bıkmış çare arıyor o care de biziz diyen Bedri Yalçın “ben başta ne konuştuysam onun arkasındayım Ne Üras la nede Gül e ittifakım söz konusu olamaz vatandaş zaten bu iki insandan çekmiş yıllardır.Kemere hizmet bekliyor yıllardır kemeri korku zihniyetiyle yöneten insanlardan kurtulmak için can çekişen bir kemer var bununda caresiz Bedri Yalçın dır.” Dedi.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle