Hoşgeldiniz  

Yörük Festivali’nde Mustafa Ceceli rüzgarı‏

SEMİH KÖKEN | 09 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Büyükşehir Belediyesi  1.Uluslararası Yörük Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Antalyalılara muhteşem bir konser verdi.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Yörükler Derneği işbirliğiyle düzenlenen 1. Uluslararası Yörük Festivali ve 22. Yörük Şöleni’nde, Türk-Pop müziğinin güçlü ismi Mustafa Ceceli rüzgarı esti. İlk kez Senfoni Orkestrası ile birlikte sahneye çıkan Ceceli, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce Antalyalıya unutulmaz bir gece yaşattı. En güzel şarkılarını Antalyalılar için söyleyen ünlü sanatçı,  hayranlarıyla bol bol özçekim yaptı. Antalyalılar, hep bir ağızdan Mustafa Ceceli’nin şarkılarını söylerken, bir yandan da ritimlere eşlik edip dans etti. Yörükler Derneği Kadın Kolları’nın Yörük kemeri takdim ettiği Ceceli yöresel türküleri söylemeyi ihmal etmedi. Sahne  performansı büyük beğeni toplayan ve hayranları tarafından sık sık alkışlanan Mustafa Ceceli’nin piyano, bateri, org, gitar ve darbuka şovu izleyenleri büyüledi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şarkılarıyla Antalyalıları coşturan Mustafa Ceceli’ye çiçek takdim etti. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Ceceli, kendisini Antalyalılarla buluşturan Menderes Türel’e teşekkür etti.IMG_0379 IMG_0408 IMG_0550 IMG_0577 IMG_0618

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle