Hoşgeldiniz  

YENİ KAYMAKAMIMIZ MUSTAFA CİHAD FESLİHAN GÖREVE BAŞLADI.

Semih Köken | 28 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

2015 yılı Mahalli idareler kararnamesi ile Kemer KAYMAKAMLIĞINA  Mustafa Cihad Feslihan  bu gün görevine başladı.
SON kararnameyle Kemer Kaymakamlığı’na atanan Mustafa Cihad Feslihan görevine başladı. Kemer’de vekaleten görev yapan Halil Serdar Cevheroğlu ise Antalya Vali Yardımcılığı’na döndü.

Kurban Bayramı’nın ardından dünkü ilk iş gününde yeni eğitim ve öğretim yılının açılışına katılan Kaymakam Feslihan, daha sonra makamında gazetecileri kabul etti. Kemer gibi turizmin ön plana çıktığı, dünya çapında önemli bir destinasyonda görev yapmaktan mutlu olduğunu anlatan Kaymakam Feslihan, “Kemer’e daha önce de gelmiştim. Tabi bu gelişlerim daha çok eğitim faaliyetleri, seminer ve turistik amaçlı gezmeydi ama tabi ki bu sefer idareci gözüyle bakacağız” dedi.

‘BİZE GÜVENSİNLER’

Kemer’e gelmeden önce ilçeyle ilgili araştırmalar yaptığını aktaran Kaymakam Feslihan, “Kemer’deki vatandaşlarımıza özellikle şunları söylemek istiyorum; kaymakamlık kurumu devletin kurumu, bizim şahsımıza ait yerler değil. Makamlarda devleti ve milleti temsil etmek için bulunuyoruz. Dolayısıyla buraların kendilerine kapıları her zaman açık ve bunu da vatandaşlarımız bilsin. Bize her zaman, her şekilde ulaşabileceklerini, kendilerini yalnız hissettiklerinde, çaresiz ve umutsuz hissettiklerinde, mutlaka arkalarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Bize güvensinler. Kendilerine gereken kolaylığı sağlamak adına buradayız. Onlara hizmet etmek amacıyla buradayız. Bu anlamada da vatandaşlarımızın kamu kurumlarımızda gerek kaymakamlığımızda gerekse de kaymakamlığımıza bağlı kamu kurumlarına çok rahatlıkla girip çıkabilmelerini, hizmetleri oralarda istedikleri gibi alabilmelerini hedefliyoruz. Ana işlerimizden, görevlerimizden biri bu” diye konuştu.

KAYMAKAM FESLİHAN KİMDİR?

1977 yılında İstanbul’da doğan Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, 1999 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında göreve başlayan Feslihan, İçişleri Bakanlığı’nın çeşitli seminer, kurs ve eğitim faaliyetlerine katıldı. Bu dönemde İngiltere’de iki ayrı üniversitede yönetim bilimi alanında yüksek lisans çalışmasını tamamlayan Feslihan, 2003 yılında Denizli’nin Çameli İlçesi Kaymakamlığı’na getirildi. Ardından Hakkari’nin Şemdinli, Karabük’ün Ovacık kaymakamlığı görevlerini yapan Feslihan, askerlik görevini tamamladıktan sonra Edirne Meriç Kaymakamlığı yaptı. Ardından 3 yıl Batman Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Feslihan, 1 yıl Sakarya Kocaali Kaymakamlığı’nda çalıştıktan sonra İçişleri Bakanlığı doktora eğitimi projesi kapsamında 3 yıl İngiltere’de doktora çalışması yürüttü. Son kararnameyle Kemer’e atanan Kaymakam Mustafa Cihad Feslihan, matematik öğretmeni Eda Feslihan ile evli ve Ömer Tuna adında bir çocuk babası.Mustafa Cihad FESLİHAN  kemer Mustafa Cihad FESLİHAN

AYIŞIĞI GAZETESİ VE www.kemerhaber.com olarak görevine yeni atanan Kaymakam Mustafa Cihad FESLİHAN a başarılar dieriz.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle