Hoşgeldiniz  

Ve Yusuf Üras MHP’de

SEMİH KÖKEN | 08 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Ve Yusuf Üras MHP’de

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan, eski Tekirova ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, bugün saat 11:00’de partililerin katılımı ile gerçekleşen toplantıyla MHP üyeliğine imza attı

Son yerel seçimlerde Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Tekirova Belediyesi ve GATAB’ın eski Başkanı Yusuf Üras, MHP’ye resmen üye oldu. Üras’ın rozetini MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara taktı.

Ak Parti’ye karşı herhangi bir küskünlüğü olmadığını ifade eden Üras, “Biz çizgimizden hiçbir zaman taviz vermedik. Kemer’e hizmet için en doğru yer olarak Milliyetçi Hareket Partisi’ni gördük. Biz 31 Mart 2019 tarihinde sandıklarda konuşacağız. Kemer hak ettiği yerde değil. Bunu herkes görüyor. Kemer’in yönetimine üç hilali birlikte dikeceğiz inşallah. Bugün partiye üye olma sürecindeyiz. Devamı gelecek ve birlikte çalışacağız” dedi.

Kara’dan çok sert açıklama

MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Tekirova Belediyesi ve GATAB’ın eski Başkanı Yusuf Üras’ın partiye katılım töreninde sert konuştu. Kara, “Çok şükür sel gitti , kum kaldı , kütükler sürüklenip kayboldu. Hancıyla yolcu bir kez daha belli oldu” dedi

MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Tekirova Belediyesi ve GATAB’ın eski Başkanı Yusuf Üras’ın partiye katılım töreninde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e de göndermelerde bulundu. “31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek  “Mahalli İdare Seçimlerini” Milliyetçi Hareket Partisi Kemer İlçe Teşkilatı olarak başlatmış bulunuyoruz” diyen Kara, sözlerini şöyle sürdürdü; ”

Aziz Dava Arkadaşlarım; Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey ‘in ve partimizin yürüttüğü politikalarımız bellidir ve Türk millet ve devlet hayatının mutlu ve müreffeh olmasıdır.
15 Temmuz sonrasında Partimizin yürüttüğü siyaset, aziz milletimiz tarafından benimsenmiş, takdir edilmiş ve beğenilmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ‘nin ortaya koyduğu bu yüksek siyaseti devam ettirmeye ve sonuç almaya gayret edeceğiz.
Milelikimiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk siyasetinin ortasında olması gerektiğine inanıyor. Bizim iktidar yürüyüşümüz yerelden başlayacak, Belediyelerimiz üzerinden halkımıza ulaşıp , onların hayatına dokunup,inşallah en yakın zaman dilimi içerisinde Türkiye ‘yi  de yönetmeye başlayacağız.
Biz bu anlamda yolumuza emin adımlarla devam edip, sizler gibi değerli dava arkadaşlarımızla halkımıza daha çok ulaşmanın gayreti içerisinde olacağız. Çok ciddi anlamda oy oranımızı artırıp , iki dönemdir kazandığımız Belediye Başkanlığı ‘nı Allah ‘ ın izni , Kemerlilerin teveccühü ile yeniden kazanacağız.
Aziz Dava Arkadaşlarım, Muhterem Hazirun; Belediyecilik hoşgörü ve müşfik bir irade  ister. Siyasi, ideolojik, mezhep, köken ve dünya görüşü ayırt etmeksizin herkesi kucaklamayı, herkesle tokalaşmayı, herkesin derdine kafa yormayı bekler. Belediyecilik ayrıca tevazu, temkin, tecrübe, temizlik ve terbiye gerektirir.

Milliyetçi Hareket Partisi milletimizin her ferdini, Kemer ‘ de yaşayan her kardeşimizi bir ve eşit gören olgunluğa, üstelik hepsini Cenab-ı Allah ‘ın bir lütfu kabul eden manevi ve fikri oluşa sahiptir.

Kibir bize yabancıdır. Ayırmak, dışlamak, ötekileştirmek, cepheleştirmek tenezzül etmeyeceğimiz yanlışlardır.

Bizim gözümüzde ‘’Herkes eşittir Türkiye ‘ dir…’’   Kemer ‘ de yaşayan herkes milletimizin onurlu ve eşit evlatlarıdır. Herkes , Türk milletine mensubiyet duyan, albayrağın altında nefes almaktan iftihar eden  her insanımızı kapsar ve kuşatır.

Biz Kemer‘in yüreğine talibiz. Biz huzur, barış, kaynaşma ve anlaşmayla , Kemer ‘de kardeşçe yaşamayla geleceğin zirvelerine kanatlanması gayesindeyiz.

Belediye sadece imar, kentsel alt yapı, su ,kanalizasyon, çevre ve çevre sağlığı , temizlik ve katı atık, zabıta hizmetleri veren, ya da  ruhsat veren, harç ve vergi toplayan , mabetlerin yapımı , devlete ait okul binalarının bakım ve onarımıyla uğraşan bir kuruluş şeklinde ele alınmamalıdır.

Belediye demek umut , uzlaşma, uzakları yakın eden uygarlık demektir.

Belediye demek , veren elin alan elden üstünlüğünü tescil eden ufuk, açı doyuran, çıplağı giydiren, üşüyeni ısıtan , hasreti dindiren toplumsal bünyeyi dengeleyen, darda ve zorda kalanı sarıp sarmalayan müşfik ve müthiş bir uğraş demektir.

Parti olarak belediyecilik anlayışımızın kökenleri bunlardır.

Biz Belediyeciliği millete hizmetin ilk mevkii, ilk mercii , ilk merkezi kabul ediyor , milli ve manevi vecibe sayıyoruz. Bizim ‘’ Üretken  Belediyecilik ‘’ anlayışımız fedakarlığın erdemidir.

Aziz Dava Arkadaşlarım, Muhterem Hazirun; Milletimize tutkuyla hizmet Milliyetçi Hareket’in vazgeçilmez iradesidir. Bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilip de ilk virajda devrilen belediye başkanları oldu. İlk rüzgarda savrulanlar, ilk sallantıda kaçışanlar, ilk durakta inenler oldu.

Gidenlere niye gidiyorsunuz demedik. Demek ki nefesleri o kadarmış dedik. Demek ki , nefisleri akıllarını başlarından aldı şeklinde düşündük. Niyette varsa bulanıklık, karanlığa kısmet, kaçmaya avdet anlıktır, nitekim kaşla göz arasında tecelli edecektir.

Çok şükür sel gitti , kum kaldı , kütükler sürüklenip kayboldu. Hancıyla yolcu bir kez daha belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi , Türk İslam Ülküsü ‘ nün bereketli beşiğidir. Milliyetçi Hareket Partisi , Türkiye’nin istiklal haklarını  muhafaza edecek bükülmez bileğidir.

Milliyetçi Hareket Partisi , zorlu imtihanlardan yüz akıyla çıkmış , zahmetli günlerden sivrilip yükselerek parlamayı bilmiş ve Kemer ‘ e hizmeti milli vazife bilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlarım. Sağ olun , var olun . Allah ‘ a emanet olun”

YUSUF ÜRAS  SOSYAL MEDYA DA AÇIKLAMADA BULUNDU

Değerli Kemerli Ailem;

Yıllar önce aşkla ve kararlılıkla çıktığım bu yolda her zaman sizlerin desteğini ve duasını hissettim. Benim bir tek amacım vardı o da doğduğum bu topraklara en iyi şekilde hizmet etmek. Ne bu sevdadan vazgeçtim ne de sizlerden. Şimdi çıktığımız bu yolda yine sizlerin hayır duasını istiyor ve elele gönül gönüle zafere yürümeyi hedefliyorum. Bizde küslük yok, haset yok hiç olmadı yine olmayacak. Bugüne kadar davamda bana eşlik eden etmeyen tüm Ak Partiliyol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Onlar her zaman dostum kardeşim olarak kalacaklar. Hakkım da hakkınız da helal olsun . Şimdi yol yine aynı ama yol arkadaşları yeni, beni ilk günden beri bağrına basan başta Sayın Devlet Bahçeli’ye, İl Başkanı Sayın Mustafa Aksoya’a ve Kemer İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Kara’ya teşekkür ederim. İnşallah inanıyorum ki Kemer şaha kalkacak ve hakettiği hizmeti alacak, Rabbimin istediği sizlerin desteğiyle…

Saygılarımla
Yusuf Üras

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle