Hoşgeldiniz  

“Sen Göynük’ü yönetemedin, Kemer’i nasıl yöneteceksin?”

Semih Köken | 26 Eylül 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

“Sen Göynük’ü yönetemedin, Kemer’i nasıl yöneteceksin?”

 

Kapatılan Göynük Belediyesi’nin eski Başkanı Necati Topaloğlu’nun Kemer Belediye Başkanlığı’na talip olmasını eleştiren Başkan Mustafa Gül, “Sen Göynük’ü yönetemedin, Kemer’i nasıl yöneteceksin?” dedi.

 

Yeni Büyükşehir Yasası ile kapatılan Göynük Belediyesi’nin eski Başkanı Necati Topaloğlu’nun Kemer Belediye Başkanlığı talip olmasını eleştiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  “Bakkal defteri tutar gibi belediye yöneten zihniyet Kemer Belediyesi’ni nasıl yönetecek” diye konuştu.

 

GÖYNÜK'Ü YÖNETEMEYEN KEMER'İ NASIL YÖNETECEK?

GÖYNÜK'Ü YÖNETEMEYEN KEMER'İ NASIL YÖNETECEK?Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül geçtiğimiz günlerde bir gazetede çıkan ve Göynük eski Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile ilgili sorulara cevap verdi.Başkan Gül; "Göynük'ü yönetemeyen Kemer'i mi yönetecek? Ben Partiye geldim diye partiden kaçan kişi medeni cesaretten yoksundur" dedi.Mustafa GülMustafa Gül – Kemer Belediye Başkanı

Kemer Belediyesi paylaştı: 25 Eylül 2018 Salı

“BAL YAPMAZ ARI GİBİ”

Başkan Gül konuyla ilgili açıklamasında, “Necati Hoca’nın ‘bal yapmaz arı’ tavrında bir siyaset anlayışı var. Kemer bugün Türkiye’nin en önemli yerlerinden bir tanesi. Dünyanın gözbebeği olan Kemer’de belediye başkanlığı ciddiyet isteyen bir iştir. Kemer, amca, dayı, teyzeyle, cenazede ter silmeyle siyaset yapılacak bir bölge değil. Kemer’de kültürlü, bilgili, turizmi bilen, turizmci ile turizmci gibi, taksici ile taksici gibi, dolmuşçu ile dolmuşçu gibi, çiftçi ile çiftçi gibi, esnafla esnaf gibi, işçiyle işçi gibi konuşan idareciye ihtiyaç var. Kemer Belediyesi’ne 2009 yılından itibaren ferahlık ve huzur gelmiştir. Necati Hoca her seçim öncesi çıkar aday olduğunu söyler, ondan sonra da ağlayarak ortadan kaybolur. Son açıklamasında “Kemer Belediyesi’ni yönetmeye hazırım” demiş. Kendisi,  Göynük Beldesi’nde belediye başkanlığı yaptı. Ancak nasıl bir belediye başkanlığı yaptığı ortada, bıraktığınız belediye ortada. Hiçbir evrakın bulunmadığı, hiçbir düzenin bulunmadığı, bakkal defteri gibi kayıt tutulmuş bir yer bulduk” dedi.

 

“OTELLERİ İPOTEK ALTINA ALDILAR”

Necati Topaloğlu’nun derdinin halka hizmet olmadığını savunan Başkan Gül, “Onun üzüntüsü başka, hevesi başka… Sadece oğlunun kaybettiği işyerlerini geriye alma çaba içinde olacaktır.  Herkes biliyor ve biz de üzerine basa basa söylüyoruz: Onların başkanlık yaptığı dönemde Göynük’te bütün otellerin işletmeleri başkanın oğlunda, Tekirova’daki otel işletmeleri de başkanın kardeşindeydi. Bunu herkes gördü. Biz o dönemde de toplantılar yapıp bunu söyledik. Sağ olsunlar Okan Akman ve Ahmet Can’ın başkanlık yaptığı Çamyuva beldesinde,  rahmetli Abdullah Çelik’in başkanlık yaptığı Beldibi bölgesinde böyle bir şeyle karşılaşmadık. Kemer’de rahmetli Mehmet Emin Minta, Hasan Şeker ve benim başkanlığım da böyle bir durumla karşılaşılmadı. Kimse kardeşine, oğluna otel işletmesi ayarlamadı. Sadece birbirine benzeyen iki zihniyetin başkanlık yaptığı Göynük ve Tekirova’da bütün oteller ipotek altına alındı. Biz de göreve gelince otelcilerle toplantı yaptık ve bu ipoteğe son verilmesini sağladık.  Göynük ve Tekirova’da yapılan bu hareketler bir belediye başkanına hiç yakışıyor mu?” diye konuştu.

“KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN”

Başkan Gül açıklamasını şöyle sürdürdü;  “İmarından sorumlu olduğun,  ruhsatından sorumlu olduğun bir otelde oğlun, kardeşin gidecek yer işletecek. Onurlu bir belediye başkanı oradan gidip dükkân olamaz. Oğluna da alamaz, akrabasını da alamaz. Bu belediye başkanlığının onuruna yakışmaz.  O kişi sadece “Ben belediye başkanı olurum da oğlumun işyerlerin nasıl kurtarırım” hevesi içindedir. Kimse boşuna heveslenmesin! Kimse bu makama oğluna işyeri açmak için gelmiyor. Sen Göynük’ü yönetemedin, Kemer’i nasıl yöneteceksin? Bölgesinde muhtar bile olamayacak adamlarla bizim bir araya gelmemiz mümkün değildir. Kendilerine güveniyorlarsa önce kendi bölgelerinde bir muhtar olsunlar! Ben partiye geldiğimde partiden kaçan bir insanın ne medeni cesareti vardır, ne de Kemer’e yönetecek bilgisi, kültürü ve cesareti vardır. Kemer Belediye Başkanı olmak cesaret ister, Biz cesaretimizle, bize destek veren halkımızla mücadelemize devam edeceğiz. Kimsenin boşuna ağzı sulanmasın”

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle