Hoşgeldiniz  

SAHTE POLİS OPERASYONLA YAKALANDI

SEMİH KÖKEN | 19 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da telefonda kendisini polis olarak tanıtarak baskı altına aldığı N.K.F’nin 142 bin TL’sini dolandırmak isteyen H.D., operasyonla yakalandı.

Olay, Muratpaşa İlçesi Balbey Mahallesi’nde meydana geldi. Telefonla bağlantı kurdukları N.K.F’yi arayan dolandırıcılar, ‘polis’ olduklarını belirterek, hesabındaki 142 bin TL’nin çekileceği bilgisini verip bir an önce çekmesini istedi. Kendisini arayan kişinin dolandırıcı olma ihtimalini göz önünde bulunduran N.K.F., durumu gerçek polislere bildirdi. İhbar üzerine polis, operasyon için harekete geçti.

Polisle birlikte bankaya giden N.K.F, özel bir poşet hazırlatarak yeniden dolandırıcılarla bağlantı kurdu. Gelen talimat üzerine yeniden Balbey Mahallesi’nde bulunan adresine geçen N.K.F., evde kendisinden parayı alacak sahte polisi beklemeye başladı. Bir süre sonra dolandırıcı H.D’nin geldiğini gören N.K.F., içinde para olan poşeti teslim etti. Aldığı poşetle kaçmaya çalışan H.D., operasyonla yakalandı.

Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde sorgulanan H.D’nin, birçok suçtan sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Şüpheli adli mercilere sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle