Hoşgeldiniz  

Sahnede 11 karakteri canlandırdı

Semih Köken | 11 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Sahnede 11 karakteri canlandırdı

MURATPAŞA İlçesi’nin Bahçelievler semtindeki Replik Sanat Kurumları’nda her ay bir ünlü tiyatro sanatçısı konuk ediliyor. Kurumun bu ay konuğu Merve Engin oldu. Engin, kurumun cep sahnesinde Antalyalı tiyatro severlerle buluştu, ‘Kıyıya Oturmanın Böylesi’ adlı oyunda muhteşem performansıyla 11 karakteri tek başına canlandırdı. ‘Gabrielliana’nın stilinde yorumladığı ‘Kıyıya Oturmanın Böylesi’nde izleyicileri keyifli bir yolculuğa çıkaran Merve Engin’ oyununun sonunda izleyenler tarafınadn alkış yağmuruna tutuldu.
OYUNUN KONUSU
Engin’in 2 kez sahnelediği oyunda, Lelio ile Flaminia birbirlerine âşık oluyor. Lelio’nun çıkması gereken yolculuğunda gemisi kıyıya oturuyor, orada Peri Zampilla ve onun uşağı olan korkutucu Satir Puzzone ile tanışır. Lelio’dan haber alamayan Flaminia, sevgilisini bulabilmek için yollara düşer.
GELECEK PROGRAM
Replik Genel Sanat Yönetmeni Barış Fındık, 27 Şubat Cumartesi akşamı da Nilüfer Açıkalın’ın oynayacağı ‘Cahide Sonku Müzikali’ne ev sahipliği yapacaklarını da açıkladı. Fındık, “7 Mart Pazartesi günü de ‘Kaplumbağalar Şişmanlamaz’ ile ‘Madde 9’ adlı oyunlar sahnelenecek” dedi.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle