Hoşgeldiniz  

Nto Başkanı Arslan, Yörex’te Uzun Yaşamın Sırlarını Anlattı

Semih Köken | 31 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Nto Başkanı Arslan, Yörex’te Uzun Yaşamın Sırlarını Anlattı

Nazilli Ticaret Odası bu yıl 7’ncisi düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na uzun yaşamın sırrı zeytin yağı ve incirle katılarak stant açtı. Başkan Nuri Arslan, Nazill’ye Allah vergisi zenginliklerin başında gelen incir, zeytin, kestane ve doğal ürünleri ziyaretçilere ve medya kuruluşlarına anlattı.

Antalya Ticaret Borsası’nın ‘Sizin oraların nesi meşhur?’ sloganıyla bu yıl 7’ncisini düzenlediği; 119 oda ve borsa, 13 kalkınma ajansı, 45 kurum ve kuruluş ve 400’e yakın katılımcının 200’e yakın stant oluşturduğu Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Antalya Expo Center’de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Nazilli Ticaret Odası da stant açtı.

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, fuarda stantlarına olan ilgiden memnun olduklarını belirtti. Nazilli‘de insanların daha uzun yaşadığını belirten Arslan, “Doğal yiyecek ve içeceklerimizi her yıl olduğu gibi bu yılda fuarda sergiliyoruz. Bölgemize has incir, zeytinyağı, zeytin, kestane şekeri daha sayamadığımız bitkisel çok miktarda ürünümüz var. Bizim bölgemizde insanı dikseniz insan yetişir. Öyle bir havası ve suyu var. Buranın insanlara tanıtılması lazım. Kutsal kitaplarda geçen 7 meyveden ikisi incir ve zeytin Nazilli‘de var” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle