Hoşgeldiniz  

Miniklerin Hatıra Ormanı Sevinci!‏

SEMİH KÖKEN | 27 Nisan 2015 | Gündem, Kemer Güncel A- A+

Minik ellerden Kemer’de “Sevgi ve Barış Ormanı” fidan dikim töreni yapıldı.
Kemer’de Anaokulunda eğitim gören öğrencilerin hatıra ormanı dikimine veliler ve Bürokratlarda destek vererek çok sayıda fidan dikildi.
Kemere Bağlı Değirmendere mevkide geçtiğimiz yıllarda çıkan orman yangınında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan yok olmuştu. Kemer Belediyesi Kemer Orman İşletme Şefliği ve Göynük Ahu Aysal Anaokulu işbirliği ile 100 Adet Fıstık çamı fidesi dikildi.
Değirmendeki ağaç dikim törenine, Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Semih Top, Kemer Belediye Meclis Üyeleri, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan Ahu Aysal Anaokulu öğretmenleri, minik öğrenciler ve veliler katıldı.
Anaokulu yönetimi ve Öğrencilerin bu güzel davranışları için onlara teşekkür eden Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül yaptığı açıklamada; bu güzel çalışmada beraber olduk ve umarım birçok etkinlikte beraber olmak isteriz. Bu güzel davranışlarından dolayı Anaokulu yönetimini ve Orman şefliğimizi katkılarından dolayı kutlarım. Dedi
Anaokulu Öğretmenleri, veliler ve Öğrencileri hatıra ormanın adını Ahu Aysal Anaokulu “Sevgi ve Barış Ormanı” koymasının ardından program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.DSC_0021 DSC_0048 DSC_0054

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle