Hoşgeldiniz  

Menderes Türel: Bunlar Nikahta Evet Demeseler Evde Kalacaklarmış

Semih Köken | 06 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Menderes Türel: Bunlar Nikahta Evet Demeseler Evde Kalacaklarmış

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye için ne zaman iyi bir şey yapılmaya çalışılsa bugün hayır diyenlerin büyük kısmının yine hayır dediğini belirterek, “Bunlar bereket versin nikah masasında evet demeyi başarmışlar, yoksa evde kalacaklarmış” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa Yeşildere Mahallesi’nde, halkla bir araya gelerek, cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi hakkında bilgi verdi, soruları yanıtladı. Türel, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye‘nin daha hızlı kalkınacağını ve daha güçlü bir devlet olacağını söyledi. 16 Nisan’da siyasi bir karar verilmeyeceğini, bir parti seçimi yapılmayacağının altını çizen Başkan Türel, “Çocuklarımıza daha güçlü bir devlet ve daha güzel bir gelecek için devleti yüklerinden arınacağı, ayağındaki bağları çözüp daha hızlı koşmasını sağlayacağı bir sistem için sandık başına gideceğiz” dedi.

NİKAHTA EVET DEMEYİ BAŞARMIŞLAR

Türkiye için ne zaman iyi bir şey yapılmaya çalışılsa bugün hayır diyenlerin büyük kısmının yine hayır dediğine dikkati çeken Türel, “Üçüncü köprüyü yapacağız dedik, hayır dediler, üçüncü havalimanına hayır dediler, denizin altından tüneller yapacağız dedik, hayır dediler, Antalya‘ya hızlı tren getireceğiz dedik, ona da hayır dediler. Ben ilk dönemimde Antalya‘ya ilk katlı kavşakları yapacağım dediğimde de hayır dediler. Bu trafiği rahatlatmak için kavşak yapıyoruz, neyine hayır diyorsunuz diye sorduğumuzda, bu kavşaklar trafiği sıkıştıracak dediler. Bunlar bereket versin nikah masasında evet demeyi başarmışlar, yoksa evde kalacaklarmış” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler hakkında da bilgi veren Türel, referandum da evet oyu istedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle