Hoşgeldiniz  

Kumluca’ya saat kuleli park yapılıyor

Semih Köken | 21 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kumluca’ya saat kuleli park yapılıyor

KUMLUCA Belediyesi tarafından ‘Her Mahalleye Bir Park Projesi’ kapsamında Karşıyaka Mahallesi’nde içerisinde saat kulesinin de yer aldığı parkın yapımına başlandı.

Kumluca Belediyesi tarafından Karşıyaka Mahallesi’nde içerisinde saat kulesinin de bulunduğu park projesi tamamlandı. İlçeye farklı bir görünüm kazandırması planlanan parkın yapımına başlandı.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçenin diğer ilçelerle bağlantısını sağlayan 50’nci Yıl Caddesi üzerindeki parkın, içerisindeki sosyal donatı alanları ve konumu itibariyle ilçeye farklı bir değer katacağına inandığını söyledi.

Yapımı devam eden parkın ‘Kazım Karabekir Parkı’ adının verileceğini aktaran Başkan Çetinkaya, “Parkımız yaklaşık 3 bin 500 metrekare alana sahip. İçerisinde 9 metre yüksekliğinde bir saat kulesi bulunuyor. Ayrıca park alanında bayanlarımızın ürettikleri ürünlerini satabilecekleri satış büfesi, yöresel ürünler büfesi, kafeterya, çocuk oyun alanları, çeşme, oturma grupları ve yeşil alanlar bulunacak” dedi.

Park alanında yer alan saat kulesi, satış büfeleri gibi tüm yapıların projesinde Selçuklu mimarisinin kullanıldığını kaydeden Başkan Çetinkaya, parkın bulunduğu konumu itibariyle ilçeye farklı bir görsellik kazandıracağını anlattı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle