Hoşgeldiniz  

Kemerli şoförler Hüseyin Kağıt ile coşacak

SEMİH KÖKEN | 16 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemerli şoförler Hüseyin Kağıt ile coşacak

????????????????????????????????????

Kemer Belediyesi ve Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası işbirliği ile 18 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek Şoförler Kişisel Gelişim ve Eğitim Semineri’nin gala gecesinde ünlü sanatçı Hüseyin Kâğıt sahne alıyor.

Kemer Belediyesi ile Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası işbirliği ile ilçedeki taksi, otobüs ve minibüs şoförleri ile turizm taşımacılığı yapan ticari araç şoförlerine yönelik olarak her yıl düzenlenen Kişisel Gelişim ve İletişim Semineri, bu yıl da 17-19 Ocak tarihlerinde Beldibi Mahallesi’nde yer alan Rixos Sungate Hotel’de yapılacak.

Seminer, 18 Ocak Cumartesi günü 10.30’da Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Traş’ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Ardından İletişim Uzmanı Neslihan Yahşi tarafından “Şoförlük Psikolojisi ve İletişim Yönetimi”, “Öfke kontrolü” ve “Stres Yönetimi” konulu seminer verilecek.

18 Ocak Cumartesi akşamı saat 19.00 da ise eğitim seminerinin gala gecesi yapılacak. Kemer ve Antalya protokolünden önemli isimlerin de katılacağı gala gecesinde, meslekte uzun yıllardır hizmet veren şoför esnafına plaket verilecek. Gecenin finalinde Arabesk ve Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Kâğıt sahne alacak.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Direksiyondaki tecrübeleri tartışılmaz olan şoför kardeşlerimizi bu eğitim seminerinde yeniden bir araya getireceğiz. Seminere aileleriyle birlikte katılan şoför kardeşlerimiz bir taraftan eğitim alırken, bir taraftan da birbirleriyle tanışma kaynaşma fırsatı bulacaklar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle