Hoşgeldiniz  

Kemer’de kantinler denetlendi

SEMİH KÖKEN | 12 Ekim 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de kantinler denetlendi

Halk sağlığı konusundaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okul kantinlerini denetledi.

Halk sağlığı için denetim çalışmalarına devam eden Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye bünyesindeki 1 gıda mühendisi ile birlikte ilçedeki tüm okul kantinlerini denetledi. Belediye ekibi, okul kantinlerinde bulunan gıda maddelerinin son kullanma tarihleri ve temizliği, işletmede hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı, işyeri açma ve çalışma ruhsatları, çalışanların sağlık raporları ve iş kıyafetleri gibi birçok konuda denetim gerçekleştirdi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Hemşerilerimizin ve de özellikle çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Kantinlerdeki gıda üretiminin her aşamasında hijyen koşullarının sağlanması gerekir. Yaptığımız denetimlerde kurallara uymayanlar uyarılıyor, kurallara uyan kantin işletmecilerine ise gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyoruz. Okul kantinlerine yönelik denetimlerimiz eğitim yılı boyunca devam edecek” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle