Hoşgeldiniz  

Kemer’de Engelli Çocuklara Tahtalı Gezisi

SEMİH KÖKEN | 26 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Engelli Çocuklara Tahtalı Gezisi

Kemer Belediyesi engelli çocuklara sıra dışı bir gün yaşattı ve gezinin ardından Kemer Umut Su Rehabilitasyon Merkezi Okul Yöneticileri Başkan Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Başkanlık makamındaki ziyarete Umut-Su Rehabilitasyon merkezi kurucularından Sera Şimşek, Eğitim merkezi Müdürü Serdar Değer ve engelli öğrenciler katılarak Başkan Gül’e katkılarından dolayı bir de plaket takdim ettiler.

Kemer’de eğitim veren Umut Su Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve aileleri ile birlikte 200 kişi Kemer Belediyesinin desteği ile doğa güzelliği ile 2.365 metre yükseldiğindeki karla kaplı Tahtalı dağına teleferikle çıkarak sıra dışı bir gün yaşadılar. Umut Su Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören 80 engelli çocuk giydikleri kalın kıyafetleri ve botlarıyla tahtalı zirvesinde keyifli atmosferi karşısında büyük heyecan yaşadılar. Karlı Tahtalı ortamında hayretlerini gizleyemeyen engelli çocuklar daha sonra ilk kez kara dokunmanın, kartopu oynamanın ve kardan adam yapmanın keyfini çıkardılar.

Engelli vatandaşlara yapılan her türlü hizmetin sosyal devletin gereği olduğunu belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Engelli vatandaşlarımızın eğitimi ve sosyal yaşamını olumlu yönde etkileyecek her türlü etkinliğin içinde olacağız. Engelli çocuklarımızı evlerinden çıkararak sosyal hayatın içine katılmalı onlara da bun tür etkinlikleri öğretmeliyiz. Kemer Belediyesi olarak bu alanda yürütülen çalışmaların büyük ciddiyetle yapılması gerektiğine inanıyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bunu asla unutmayalım” Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle