Hoşgeldiniz  

Kemer’de Art Arda İkinci Orman Yangını

Semih Köken | 18 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer’de Art Arda İkinci Orman Yangını

Antalya’nın Kemer İlçesi’ne bağlı Göynük Mahallesi’nde orman yangını çıktı.

Antalya‘nın Kemer İlçesi’ne bağlı Göynük Mahallesi’nde orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgarın etkili olduğu bölgede yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Kemer’de orman yangını

Dün yangınla boğuşan Antalya’nın Kemer İlçesi’ne bağlı Göynük Mahallesi’nde bugün ikinci kez orman yangını çıktı.

Turizm Cenneti Kemer'de Art Arda İkinci Orman YangınıTatil cenneti Antalya‘nın Kemer ilçesinde Milli Parklar alanında yangın çıktı. İtfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekiplerinin katıldığı söndürme çalışmalarına bir uçak ve helikopter de katıldı.

KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Kemer‘in Göynük 3 Kavşağı mevkiindeki ormanlık alanda sabah saat 07.30 sıralarında alevler yükseldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.


KÖYLÜLER FARK ETTİ

Köylüler ve araç sürücülerinin fark ettiği duman itfaiyeye bildirildi. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi‘ne bağlı itfaiye ekipleri ile arazözlerin katıldığı söndürme çalışmalarına bir yangın söndürme uçağı ve helikopteri de katıldı. Denizden aldığı tonlarca suyu ormanlık alanın üzerine bırakan helikopter ve uçak defalarca sorti yaptı.


TRAFİK KONTROLLÜ SAĞLANIYOR

Aslanbucak Mahallesi’ne doğru ilerleyen alevler ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının Antalya- Kemer Karayolu’nun her iki yanında etkili olması nedeniyle trafik kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Bölgedeki Yangın söndürme çalışmaları sürüyor.


DÜN DE YANGIN ÇIKMIŞTI

Dün de Göynük Mahallesi’nden bir yangın haberi gelmişti. Önceki gün sabah Antalya‘nın Gazipaşa ilçesinde çıkan orman yangınında 4 hektarlık alan zarar görmüştü.


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle