Hoşgeldiniz  

Kemer-Kumluca yolu bitmek üzere

Semih Köken | 08 Haziran 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer-Kumluca yolu bitmek üzere

“Yollar konforlu, ulaşım rahat”

 

AK Parti Antalya Milletvekili ve 27. dönem milletvekili adayı İbrahim Aydın Kemer’de seçim çalışması yaptı. Kemer’de ulaşım esnafıyla bir araya gelen Aydın, devam eden yol çalışmalarıyla birlikte Antalya’da yolların daha konforlu, ulaşımın daha rahat hale geleceğini söyledi.

Kemer’de yoğun bir programla seçim çalışması gerçekleştiren AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile birlikte Beycik mahallesinde vatandaşla bir araya geldi. 24 Haziran seçiminin ülkemiz için önemini anlattı. Çıralı ve Ulupınar esnafını da ziyaret eden Aydın, Çıralı’daki mülkiyet ve imar konularını görüştü. Aydın daha sonra Kemer Tekirova’da tur taşımacılığı yapan ulaşım esnafıyla görüştü, dertlerini dinledi.

Kemer ve çevresindeki turizm bölgelerinin daha ulaşılabilir olması için yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyen Aydın, devam eden yol yapım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, Kemer-Kumluca bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiğini belirterek Kemer-Kumluca bölünmüş yol yapımında Olimpos-Adrasan arasındaki 500 metrelik yolda meydana gelen heyelan sonrası iyileştirme çalışmaları vakit geçmeden başladı. Yaz sezonunda bu yolun çok kullanılıyor olması nedeniyle hızla düzeltmeler yapıldı. Sıcak asfalt çalışmaları da tamamlanmak üzere. Çok yakında bu yolu yeniden trafiğe açıp, rahatlama sağlayacağız” dedi.

Yeni düzenlemelerle yoğunluk azalacak

Kemer yolunun kavşak ve tünel çalışmalarıyla daha konforlu hale getirildiğini ifade eden Aydın, Kemer-Tekirova-Finike güzergâhında 101 km’lik yolun Kemer-Kumluca arasında ve Phaselis tünelinde çalışmaların devam ettiği bilgisini verdi.  Aydın, Antalya-Kemer arasında trafik yoğunluğu olan kavşaklarda da etüd çalışmalarının devam ettiğini, bu çalışmaların ardından yoğunluğu azaltmak için düzenlemelerin yapılacağını belirtti.  İbrahim Aydın, daha sonra MHP Kemer İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar programına katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle