Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nin destek verdiği Kemer Sanat Günleri başladı

Semih Köken | 26 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nin destek verdiği Kemer Sanat Günleri başladı

Kemer’de gezici sergi

Kemer Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Kemer Sanat Günleri başladı. Sanat Sokağı’nda açılan resim, fotoğraf ve heykel sergisi Liman Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecek. Başkan Gül, sergiyi gezerek sanatçılarla sohbet etti.

Kemer Belediyesi Sanat Danışmanı Nagihan Elibol’un organize ettiği Kemer Sanat Günleri Sergisi’nin açılışını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül gerçekleştirdi. Sergi açılışına Başkan Yardımcıları Nuray Minta ile Kemal Yüksel de katıldı. Farklı kentlerden gelen 29 sanatçının 42 eserinin yer aldığı resim, fotoğraf ve heykel sergisini gezen Başkan Gül,  sanatçılarla tek tek sohbet ederek eserleri hakkında bilgi aldı.

 

GÜL’E PORTRE SÜRPRİZİ

Katkılarından dolayı Başkan Gül’e teşekkür plaketi veren sanatçılar bir de sürpriz yaptılar. Feryal Taneri tarafından yapılan Başkan Mustafa Gül’ün portresi kendisine hediye edildi Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Bu sergi ilçemize yeni renk getirdi. Tüm sanatçılarımıza başarılar diliyorum” dedi

 3 YERDE AÇILACAK

30 Nisan’a kadar sürecek serginin gezici olacağını kaydeden Kemer Belediyesi Sanat Danışmanı Nagihan Elibol, “Sanat düşünebilen, gerçeği görebilen ve toplumu anlayabilen insanların işidir. Hedefimiz halkın sanatla iç içe olmasını sağlamaktır. Bu nedenle sergimiz sadece Sanat Sokağı’yla sınırlı kalmayıp Kemer in diğer caddelerinde de sanatseverlerle buluşacak. Sergimizi ikinci gün Liman Caddesi’nde,  üçüncü ve dördüncü günlerde de Cumhuriyet Meydanı’nda tekrar edeceğiz. Sanatçılarımızın bizimle buluşmasını sağlayan Feryal Taneri ve Sibel Tetik’e teşekkür ederim. Tüm Kemerlilere sanat dolu günler diliyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle