Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden renkli 23 Nisan kutlaması

Semih Köken | 21 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden renkli 23 Nisan kutlaması

Minik eller pasta yaptı

 

Kreşten üniversiteye kadar ilçe eğitimine her zaman destek veren Kemer Belediyesi bu kez üniversite öğrencileri ile minikleri buluşturdu.  Başkan Gül’ün öncülüğünde, Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen etkinlikle anaokulu öğrencilerine pasta kursu verildi.

Kemer Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikle minik ellere pasta yaptırıldı. ‘Kemer’in Küçük Aşçıları Güvenli Mutfak Eğitimi ‘ isimli proje ile Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu’nun öğretmen ve öğrencileri,  Göynük Ahu Aysal Anaokulu’nun 5 yaş grubundaki 27 öğrencine kuru ve yaş pasta yapmayı öğrettiler.

EĞİTİME TAM DESTEK

Pasta yapan çocuklarla tek tek ilgilenen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bütün çocukların 23 Nisan Bayramı’nı kutladı. Kreş öğrencilerinden yüksekokul seviyesine kadar eğitimin her zaman yanında olduklarını kaydeden Başkan Gül, “ Miniklere verilen pasta kursu çok renkli ve eğlenceli oldu.  Hem yüksekokul öğrencilerimiz hem de anaokulu öğrencilerimiz yeni deneyimler kazandılar” diye konuştu.

YENİ PROJELER YOLDA…

Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Serdar Altunsaban ise, “Hangi ihtiyacımız olsa Kemer Belediyesi yardıma koşuyor. Başkanımız eğitim konusunda çok hassas. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeni projelerimiz var. Bu projeleri de Kemer Belediyesi ile birlikte hayata geçireceğiz” dedi. Etkinliğe Kemer Belediye Meclis üyesi Semih Top ile birim müdürleri de katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle