Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi’nden öğretmenlere yemek

SEMİH KÖKEN | 26 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi’nden öğretmenlere yemek

Kemer Belediyesi Geleneksel 24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeği’nde sahneye çıkan Kemer Öğretmenler Korosu, meslektaşlarına müzik ziyafeti sundu. Gecenin assolisti Ramazan Çelik de öğretmenlere keyifli bir akşam yaşattı. Gecede Başkan Mustafa Gül de bir şarkı seslendirdi.

 

Kemer Belediyesi’nin her yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde düzenlediği Geleneksel Öğretmenler Günü Yemeği Göynük Mahallesi’ndeki Transatlantik Otel’de yapıldı. Gecenin ev sahipliğini yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, konuklarını tek tek kapıda karşıladılar.

 

“EĞİTİME DESTEKTE BİRİNCİYİZ”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,  “Son 9 yılda eğitime 8 milyon lira katkı sağladık. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize her zaman destek oluyoruz. Her öğretim yılında öğrencilerimize bisiklet ve tablet hediye ediyoruz. Okulların sıra, bilgisayar ve kırtasiye, temizlik, boya ve bahçe düzenlemesi gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Yaptığımız çalışmalarda belediyemiz eğitime destekte ülke çapında bir numara olmuştur. Eğitime desteğimiz bundan sonra da sürecektir” dedi.

ÖĞRETMENLER KOROSU SAHNE ALDI

Gecede sahneye çıkan Kemer Öğretmenler Korosu, meslektaşlarına müzik ziyafeti sundu. Gecenin solisti Ramazan Çelik ise söylediği oyun havaları ile öğretmenleri ve ailelerini coşturdu. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, öğretmen konukları ile birlikte piste çıkarak bol bol dans ettiler. Ramazan Çelik’in daveti üzerine sahne alan Başkan Gül, öğretmen konukları için bir şarkı da seslendirdi.

 

ÖĞRETMENLERDEN GÜL’E TEŞEKKÜR

Yemekte ayrıca mesleğe yeni başlayan öğretmenlere protokol üyeleri tarafından plaket sunuldu.  Yemeğe katılan öğretmenler böyle güzel bir organizasyon düzenlediği için Kemer Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Gül’e teşekkürlerini sundular.

 

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Bu arada Yemeğin davetlileri arasında yer alan 80 yaşındaki Sevinç Tunç’a doğum günü sürprizi yapıldı. Sevinç Nine’nin doğum gününü Başkan Gül, eşi Neşe Gül ve Sanatçı Ramazan Çelik pasta keserek birlikte kutladılar.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle