Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Emııt Fuarında yine bir Numara

Semih Köken | 28 Ocak 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Emııt Fuarında yine bir Numara

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT ) 21’nci kez İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı. Kemer Belediyesinin her yıl katıldığı dünyanın en büyük 5. fuarında ilçenin tarihi, turistik ve kültürel değerleri arasında yer alan Kemer Standı adeta sanatçı ve Basının akınına uğradı.
EMITT 21. kez kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuar, turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiriyor. Dünyanın en büyük 5. fuarı arasında gösterilen EMITT, 80 ülkeden 5 bin firma ve markayı aynı adreste buluşturdu. 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında açık kalacak fuarı, 60 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ilçenin tanıtımı için bu yıl yurt dışı fuarlarında olduğu gibi İstanbul EMITT’teki yerini aldı. Öğlen saatlerinde Başkan Gül ve Eşi Neşe Gül, önce acenteleri tek tek ziyaret ederek birer Turunç Reçeli seti takdim etti. Sırasıyla Mika Tur, Jolly Tur, Tatil. Com ve Tatil Sepeti olmak üzere 5 Acente sahipleri ve Genel Müdürleri ile teker teker görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

ANTALYA VALİSİ MÜNİR KARALOĞLU ZİYARET ETTİ
Kemer Standını ziyaret eden Antalya valisi Münir Karaloğlu, başkan Gül ile bir süre sohbet ederek turizmin ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kemer standı ziyaretçi akınına uğrarken eski kaymakamlardan İstanbul Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu ve Balıkesir Vali Yardımcısı Bayramali Köse ve Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ziyaret ederek turizmin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaretçilere 1,5 ton narenciye dağıtan Kemer Standı sanatçıların ve TV kanallarının uğrak yeri oldu. Sanatçılardan Alişan, Hasan Yılmaz, Nur Ertürk, Aydilge ve Aynur Aydın Kemer standında yaklaşık 1 saat kalarak TV programı yaptılar.

Fuarı değerlendiren Başkan Gül, “Tarihi ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken ilçemizin onlarca değerini, Yurt dışı fuarlarında olduğu gibi EMITT’te de bölgemizi tanıtıyoruz. İç pazarda geçtiğimiz yıl Kemer Bölgemiz birinci sıradaydı bu sene ise görüşmelerimiz doğrultusunda %30 artış olduğunu öğreniyoruz. Bu da bizler için sevindiricidir. Katıldığımız bu fuardan olumlu tepkiler ve sonuçlar almaya devam ediyoruz diye sözlerine devam eden Başkan Gül, bizleri ziyaret eden sanatçılarımızın ve basının da desteği ile İlçemizin tanıtımına katkısının artarak süreceğine inanıyorum” dedi.

Emııt Fuarına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, Kemer Belediye Meclis Üyeleri Semih Top, Özcan Çeliktaş ve KETOB Başkanı Tayyar Gül’de katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle