Hoşgeldiniz  

KEMER BELEDİYE MECLİSİNDE TARTIŞMALAR

Semih Köken | 27 Ekim 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısının 2. oturumunda, 2016 Mali yılı bütçesi ve 2016 yılı gelir tarifesi hakkındaki plan ve bütçe komisyonu tarafından hazırlanan rapor okunurken, göstermelik değişiklikler yapıldığı  okunurken  Bütçe üzerinde muhalefet şerhi koyan AKP’li komisyon üyesi Halit Çilengir’in muhalefet şerhi ise, talep etmesine rağmen MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından okutulmadı. Oy çokluğuyla kabul edilen bütçe ve gelir tarifesine ret oyu veren MHP’li Meclis Üyesi Mustafa Bilici görüşülecek bütçe taslağının kendilerine bir süre önce verilmesi gerektiğini ancak bunun yapılmadığını belirterek, içeriğini bilmediği için ret verdiğini söyledi. “Bu ne rezilliktir?” diye konuşan Bilici, geçen yol aynı şekilde oylanan bütçeye kabul oyu verdiğini ancak emlak vergisinin yüzde 100 artırıldığını sonradan öğrendiğini belirterek “Kemer halkına bu kadar eziyet edilir mi? Yüzde yüz zam çıktı emlak vergisinden. Başkan diyor ki, Antalya’dan kaynaklanıyor. Ne Antalya’dan kaynaklanıyor milleti kandırma. Demokrasi olsun. Burada insanlara söz hakkı vereceksin” dedi.
Mustafa Gül apar topar meclisi kapatıp kaçarcasına salondan çıkarken, muhalefet şerhi okunmayan AKP’li Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Halit Çilengir “Foyaları ortaya çıkacağı için okutmadılar. 6,5 milyon temsil ve ağırlama gideri var bütçenin yüzde 5.5’una tekabül ediyor. Tarifede de adaletsizlikler var” diye konuştu.

DAHA SONRA MUSTAFA BİLİCİ SOSYAL MEDYADA

“SAYIN MUSTAFA GÜL

EMLAK VERGİLERİ’NİN DEĞER ARTIŞI İLE İLGİLİ KIYMET TAKTİR KOMİSYONUNDAN BAHSETMEKTESİNİZ;
O KOMİSYONUN NE OLDUĞUNU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM,AMA ARAŞTIRDIM 2014 YILINDA BÖYLE BİR KOMİSYON KURULUP TOPLANTI YAPTIĞI YÖNÜNDE HERHANGİ BİR BİLGİYE ULAŞAMADIM.AMACIM HİÇBİR ZAMAN ŞOV YAPMAK DEĞİLDİR.BAŞKAN YARDIMCILIĞI KOLTUĞUNA HİÇBİR ÇIKAR KARŞILIĞINDA OTURMADIM.SÖZ KONUSU OTELİN SATIŞINIDA O DÖNEMİN BAŞKANI İLE GÖRÜŞEREK İPTAL ETTİREN BENİM.PEKİ SİZ YANINIZDAKİ BAŞKAN YARDIMCILARINI O KOLTUKLARA MENFEAT KARŞILIĞINDAMI OTURTTURDUNUZ??
AYRICA GÜNAH ÇIKARTMAK İÇİN HACCA GİTTİĞİMDEN BAHSETMEKTESİNİZ.BİZ HACCA İSLAMIN 5 ŞARTINDAN BİRİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN GİTTİK.GÜNAH ÇIKARTMAK İSE ANCAK HRİSTİYAN DİNİNDE VARDIR.GÜNAH ÇIKARTMA İÇİN BİLDİĞİM KADARIYLA KİLİSEYE GİDİLİR.BUNUDA ÖĞRENMENİ TAVSİYE EDERİM.
BEN KEMER’E YAPTIĞIM HİZMETLERLE SÜREKLİ KEMER HALKININ ZATEN GÜNDEMİNDE OLAN BİRİYİM.REKLAM YAPMAMA DA İHTİYACIM YOK.MADEM Kİ BEN EMEKLİ MECLİS ÜYESİYDİM NEDEN BENİ ISRARLA MECLİS ÜYELİĞİ EKİBİNE ALDIN.
DEMEKİ SEN BİLE BENİM EMEKLİ OLDUĞUMA İNANMAMIŞSIN.BEN SENİN MUSTAFA GÜL OLDUĞUNU BİLİYORUM DA ,AMA MUSTAFA GÜL E NASIL DAVRANILIR ONU BİLMİYORUM.
2016 YILI BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ İLE İLGİLİ BİR KONUDA FİKİR BEYAN ETMEME BİLE TAHAMMÜL ETMEYİ GÖSTEREMEDİN.KEMER HALKININ TAKTİRLERİNE SUNUYORUM..” diyerek görüşlerini paylaştı.

BU AÇIKLAMALARDAN SONRA

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Meclis Üyesi Mustafa Bilici’ye Belgelerle cevap verdi.

BB blccc

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle