Hoşgeldiniz  

GENÇ BEYİNLER KEMER’DE BULUŞTU

Semih Köken | 12 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

GENÇ BEYİNLER KEMER’DE BULUŞTU

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar
Ödülleri Feslihan ile Yüksel verdi
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Satranç Şampiyonası, 06-11 Nisan 2017 tarihlerinde Kiriş- Kemer Limak Limra Otelde yapıldı.
Şampiyonada çeşitli üniversitelerden toplam 485 sporcu mücadele etti. Açılış hamlelerini şampiyona gözlemcisi Hulusi Cihangir ve Üniversite Sporları Federasyonu temsilcisi Öğr. Gör. Dr. İbrahim Yüksel’in yaptığı şampiyonanın genel kategorisinde; GM Vahap Şanal, FM Melih Yurtseven, Alihan Guseynov, FM Cankut Emiroğlu ve FM Esat Bağlan’ın içinde olduğu 372 sporcu, kadınlar kategorisinde ise WFM Selen Sop, Handenur Şahin, Hilal Öztürk, Gamzenur Güney, Çağla Yaren Aslan’ın içinde olduğu 113 sporcu yarıştı.
9 Turlu İsviçre Sistemi olarak yapılan turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ile Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel tarafından verildi.
Tüm sporculara ve organizasyon yetkililerine Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün selamlarını ileten Kemal Yüksel, “ İlçemiz için önemli bir organizasyon oldu. Satranç önemli bir beyin sporudur. Nesillerin sağlıklı gelişmesi adına böyle sporları desteklememiz gerekir. Biz de belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle