Hoşgeldiniz  

FETÖ KEMER İMAMI POLİS BAYRAM TUTUKLANDI

Semih Köken | 27 Ağustos 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

FETÖ KEMER İMAMI POLİS BAYRAM TUTUKLANDI

ANTALYA’nın Kemer ve Manavgat ilçelerinde yürütülen FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 10 şüpheli tutuklandı. Bunların başında ‘FETÖ/PDY terör örgütünün Kemer İmamı olan Polis Memuru Bayram Ercan da var.

bayram ercan

Kemer’de başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 18 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 17’si sağlık kontrolünden geçirilerek dün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Gece geç saate kadar sorguları süren şüphelilerden 1’i polis 5’i, ‘FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olmak’, ‘terör örgütünün faaliyetlerine yardımda bulunmak’ suçlamasıyla sulh ceza hakimliğince tutuklandı. 12 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Halen gözaltında olan 1 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Tutuklananlar arasında bulunan ve Kemerde ‘FETÖ/PDY terör örgütünün imamı olarak bilenen Polis Memuru Bayram ERCAN ın tutuklanmasının ardından  Kemerde çıkan dedikoduların ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı.

Çünkü her fırsatta törenlerde en önde iktidar Belediye Başkanı ile pozlar veren Polis Memuru Bayram Ercan ın Mal varlığına da el konulurken  kendi ve akrabalarına ait bir çok araç olduğu bunları Rent a car olarak otellere kiraya verdiği öğrenildi.

Kemer Emniyet teşkilatındaki yapılanmanın da mimarı olarak Kemerde 10 yıldır görev yaptığı  bilinen Bayram ERCAN ın tutuklanması ilçede memnuniyetle karşılanırken  Emniyet içinde hala daha bu örgüte ait kişilerin olduğu bununla ilgili sosyal medyada fotoların dolaştığı görülürken yeni operasyon beklentisinin arttığı ortaya çıktı.

received_10154440895294834 received_10154440894659834

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle