Hoşgeldiniz  

Eşini yakarken kendi de yanan, Şengül çiftinin tedavileri sürüyor

Semih Köken | 30 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Eşini yakarken kendi de yanan, Şengül çiftinin tedavileri sürüyor

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde tartıştığı eşi tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan Nursen Şengül ile sıçrayan alevlerden kendisi de yanan Zekai Şengül’ün tedavisi sürüyor.
Kemer’e bağlı Yeni Mahalle’de bir sitede geçen çarşamba günü saat 20.30 sıralarında, eşi 38 yaşındaki Nursen Şengül’le tartışan gemi mühendisi 48 yaşındaki Zekai Şengül evden çıktı. Bir süre sonra yanında bir bidon benzinle dönen Zekai Şengül, 9 yaşındaki kızları Irmak’ı dışarı çıkarıp tüm kapı ve pencereleri kapattı. Ardından yanındaki benzini banyoda eşinin üzerine döken Zekai Şengül, ateşe verdi.
Nursen Şengül alevler içinde kalırken, Zekai Şengül de alevlerden kurtulamadı. Eve de sıçrayan alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, sağlık ekipleri yüz ve vücutlarında ağır yanıklar bulunan çifti Kemer Özel Yaşam Hastanesi’ne götürdü. Nursen Şengül ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne götürülen ve vücudunun yüzde 40’ında ikinci derece yanık bulunan Zekai Şengül, ambulans helikopterle İzmir Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi.
Nursen ve eşi Zekai Şengül’ün yoğun bakım ünitesinde tutulduğu, bilinçlerinin kapalı olduğu belirtildi. Hayati tehlikeleri devam eden çiftin kızlarının olayın ardından teyzesinin yanına gönderildiği, 19 yaşındaki oğulları Çağlar Batuhan’ın ise çalıştığı Kaş İlçesi’nden Kemer’e geldiği belirtildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle