Hoşgeldiniz  

Çalar Saat Antalya’daydı..

SEMİH KÖKEN | 09 Nisan 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

FOX Tv’de her saban canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu İsmail Küçükkaya’nın yaptığı Çalar Saat Programı dün sabah Antalya’dan yapıldı..

Sahil kenarından canlı olarak İsmail Küçükkaya sunumu ile başlayan FOX TV’nin en çok izlenen programlarının arasında yer alan Çalar Saat Antalyalılara mikrofon uzatarak vatandaşların sorunlarını ekranlara taşıdı. Vatandaşlar ekonomik sıkıntılarını ve siyasetçilere olan şikayetlerini dile getirirken, işsizlik konusu da dile getirildi.

 

Çalar Saat Programı’nda turizm tartışılırken, sezonun kapanması ile ile birlikte işsiz kalan turizm personelinin sıkıntılarına değinildi. Antalya’nın doğa güzelliğinden bahsedilen programa katılan turizmciler ise fiyatların ucuzluğundan bahsederek, turizmde hizmet sektörünün kalitesinin artmasını istediler.

 

Programa ANŞOYAD Başkanı (Antalya – Şair – Ozan – Yazar – Ressam ve Bestekarlar Derneği) Şükrü Erciyeslioğlu da katıldı.Erciyeslioğlu kitabının tanıtımını yaparak ANŞOYAD Derneği’nin faaliyetlerini tanıttı. Programa katılan şehit kardeşi bir kadın ise hükümetin çözüm sürecine değinerek, içim acıyor. Kardeşimi şehit edenler ile hükümetimizin masaya oturmasını kabul edemiyorum dedi.

 

Programa katılan anneler ise “Siz bizim her sabah alamadığımız bir nefes gibisiniz” diyerek gözyaşı döktüler. Anneler sağlık sorunlarına değinerek, üniversitelerimizde profesörler kalmadı. Eşimin bir retina ameliyatını yapacak doktor bulamadın ve özel sektöre gittik dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle