Hoşgeldiniz  

Belediye personeline iftar

Semih Köken | 12 Haziran 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Belediye personeline iftar
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi’nin 812 personeli ve aileleri için iftar verdi. İftara CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök de katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, 812 belediye personeli ve aileleri için Arslanbucak Hizmet Alanı’nda iftar verdi. Mecis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, personel ve ailelerinin hazır bulunduğu iftar sofrasının onur konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Devrim Kök oldu. Devrim Kök, Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, yemek kazanlarının başına geçerek personele yemek servisi yaptı.

“KEMER’DEN ÇOK UMUTLUYUZ”

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, “Başkanımızın bu şekilde personeliyle iftarda buluşması çok hoş. Belediyenin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bugün de burada başkanımızla ve belediye personeliyle bir araya gelmekten çok mutlu oldum.  İnşallah 24 Haziran seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kemer’de de çok iyi sonuçlar alacağız. Partimizin başarısına en büyük katkıyı Kemer yapacak, Antalya yapacak” dedi.

“KENDİ YAĞIMIZLA KAVRULUYORUZ”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, “Mübarek ramazan ayının her günü ayrı bir mahallede hemşehrilerimizle, dostlarımızla, kardeşlerimizle birlikte iftar yapıp ramazan sevincini paylaştık. Bugün de personelimiz, meclis üyelerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek orucumuzu birlikte açtık. Kemer’e bu kadar güzel hizmetler verimesinde ve ilçemizin bu kadar güzel olmasında personelimizin çok büyük emeği var. Bizim belediyemizin en önemli özelliği kendi işimizi kendimiz yapmamızdır. Taşı, kumu, betonu, marangoz işlerini, araba tamirini daha bir çok işi kendi personelimiz ve makinelerimizle yapıyoruz. Yani kendi yağımızla kavruluyoruz. Biz personelimizle gurur duyuyoruz ve onların sayesinde hizmetlerimizden her yerde gururla bahsediyoruz. Sağolsun Milletvekimiz Devrim Kök de konuğumuz oldu.  Kendisi örgütten gelen ve siyaseti iyi bilen bir vekil. Bize güç verdi” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle