Hoşgeldiniz  

Başkan Minta’dan stat açıklaması

Semih Köken | 05 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Başkan Minta’dan stat açıklaması

KEMERSPOR 2003 Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta, kulübe kazandırmak istedikleri statla ilgili bilgi kirliliği olduğunu belirterek konuyla ilgili açıklama yaptı.
Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Kemerspor 2003 Kulüp Başkanı İsmail Selami Minta basın toplantısı düzenledi. Kemerspor’a ait bir saha olmadığını bu nedenle takımı bir stada kavuşturabilmek için çalışmalar yaptıklarını anlatan Minta, bu konuyla ilgili bilgi kirliliği oluştuğunu ve stadın altına 50’ye yakın dükkan yapılacağı söylentilerinin ortaya çıktığını kaydetti.
Bu söylentilerin yönetim kurulunu rahatsız ettiğini vurgulayan Minta, “Kemer’e stadyum kazandırma çabalarımızla ilgili çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Bu karalama kampanyası tamamen asılsız ve kamuoyunu yanıltmak için birkaç kişinin çıkarttığı laftan ibarettir. Defalarca söylüyorum, biz stat ile ilgili hiçbir proje çalışması yapmadık. Sadece ilçe merkezindeki stadın kullanım hakkının bize verilmesi için Kemer Belediye Meclisi’ne dilekçeyle başvuruda bulunduk. Bu stadın proje çalışmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yapacak. Dolayısıyla il müdürüne ben de sordum ‘bu projeyi kim yapacak’ diye. Bakanlıktan gelerek yeri inceleyecekler ona göre ya tamamen yeniden yapacaklar veya şu andaki sosyal tesisler kalıp sadece tribün ya da zemini düzeltilecek. Bu stadın kullanım hakkı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde olacak ve bizim kulübe kullandıracaklar” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle